Quantcast
Till salu inom: ”

american wolfdog säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Svea söker varaktigt hem. En pigg liten tik på 11a månader. Hon behöver ett aktivt hem där det är mycket aktiviteter och rörelse. Social och går bra med andra hundar. Svea kan man ha lös utan problem! Hon är korsad med Husky och American Wolfdog. Men har fått mycket av Huskyn förrutom jaktintresset. För de som är intresserade av drag så skulle det med stor säkerhet funka jättebra! Vi använder själv våra wolfdogs till drag. Chippad och vaccinerad Vid intresse maila gärna och berätta om er och vad ni kan erbjuda lilla Svea.
På grund av ändrade familjeförhållanden så kan jag inte ha kvar min hanhund. Han är: 50% Schäfer 50% American Wolfdog Han är snäll mot människor och hundar. Han jagar gärna katter. Men han är ingen problemhund. Han behöver någon som har mycket kärlek och är lugn och stabil. Han behöver en god ledare som han kan följa. Med honom får ni allt han behöver. Ring eller mejla mig.
Valpar finns till dej som har läst på och vet vad du ger dej in på.Gör du rätt får du en bästa kompis och familjemedlem. Det är inte en brukshund eller en hund att ha lös den vill ogärna bli lämnad ensam den ylar,den har stor jakt instinkt.men tycker du att allt det är ok och du kan hitta lösningar så skriv en rad om dej själv och hur du/ni lever så hörs vi.
Mitt hjärta behöver någon som har mycket tid och erfarenhet. Hon är en blandning mellan Vitherdehund/ American wolfdog. Är rädd för barn, okända människor och hundar hon ej känner. Har mycket starka jaktinstinkter. Hon vill arbeta mycket och älskar att lära sig nytt då hon har massor med energi. Vill att hon kommer ut på landet i en lugn miljö med lugna människor. Ej barnfamilj. Vill gärna att hon aktiveras inom spår, lydnad, agility eller liknande. Skicka ett mejl och berätta om dig/er vid intresse så ringer jag upp er.
Charlie, en härlig kille på ett år behöver ett nytt hem. American wolfdog är familjekära och snälla hundar som trivs bäst på landet med promenader i skogen. Charlie följer gärna med hästen på ridturen och springer lös då. Han är lydig och kommer när man ropar, men kan också gå fint i koppel. AWD passar också för den som är intresserad av draghundsport. Hör av dej om du kan erbjuda Charlie ett gott hem! Är ditt hjärta större än plånboken kan priset diskuteras. Charlie finns just nu i Tived hos sin uppfödare Bosse! Ring Ewa 0703-79 00 25 eller Bosse 0703-42 04 11.