Allt till salu inom "angorakaniner"

Sortering:
angorakanin
Linköping
2 månader

angorakanin Visa liknande

500 kr
Blocket.se
Angorakaniner
Borgholm
2 månader

Angorakaniner Visa liknande

500 kr
Blocket.se
angorakaniner
Mölndal
3 månader

angorakaniner Visa liknande

300 kr
Blocket.se
angorakanin
Kil
4 månader

angorakanin Visa liknande

500 kr
Blocket.se
Angorakaniner
Kalix
9 månader

Angorakaniner Visa liknande

500 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Gnagare och kaniner  ·  Stockholm

Kaninungar 8 v

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 12 dagar
Fyra fina kaninungar. Cirka 8 veckor gamla. 2 honor, 2 hanar. Säljes. Mamman är hermelin och dvärgkanin, pappan är lejonhövdad angorakanin. Tillägg; Vi har nu de 2 hanarna kvar. Den ene är grå med vit undersida och den andre är vit och har svarta prickar. De vill ha ett fint hem där de kan skutta runt och få mycket kärlek. Vi vill gärna kunna ringa efter några veckor och höra hur de har det. Kaninerna finns i Stuvsta nära buss och pendeltåg.
280 kr
Blocket.se
Gnagare och kaniner  ·  Västernorrlands län

Kaninungar - Angora och Gotlandskaniner

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Ungar finns av Gotlandskaniner och Angorakaniner i olika färger Gotlandskaninen är en trevlig social gammal lantras som vi hjälper till att bevara. Dessa säljes med genbanksintyg. 300 kr/st Angorakaninerna säljes med härstamningsintyg. 400 kr/st Angora kaniner är en lugn ras som avlats för sin ulls skull och den klipps 4 ggr/år. Ullen är mjuk och mycket värmande och kan spinnas till garn eller tovas. Ett fåtal kaninungar hyrs även ut under sommarmånaderna 100kr/mån eller 300/sommaren mer bilder och info finns på min hemsida:http://www.infoom.se/mysite/index.php?sida=9222&user=2217
300 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Stockholm

Angora kaniner och en marsvinspojke

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Jag har nu 2 angorakaniner i färgen madagaskar som måste flytta till nytt hem, dom är 14 veckor 1 flicka och 1 pojke. Vana att bli hanterade av barn, snälla att gå i koppel och klippa. Dom ska klippas var 3:e månad Sen har jag även en marsvinspojke som letar nytt hem, han kan följa med på köpet av en kanin om man så vill Vid intresse RING gärna eller smsa då jag sällan kollar mail
500 kr
Blocket.se
Gnagare och kaniner  ·  Östergötlands län

Klippfärdiga angorakaniner

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Fyra stycken angorakaniner som klipptes första gången vecka 36 o 37. Det är snart dax för andra klippning. Rödorange hane - vecka 36. Vita hanar - vecka 36 o 37. Vit hona - vecka 37. Det finns även en yngre kull som klipptes första gången i mitten av juli och ska klippas andra gången vecka 42 o 43. Två svarta hanar. En järngrå hona. En vit hona. Samtliga kaniner säljes med stamtavla.
450 kr
Blocket.se
Gnagare och kaniner  ·  Nynäshamn

Ovanligt fina, snälla angorasystrar en svart

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Har två underbara, snälla, fina, gosiga, barnvänliga Angorakaniner som är systrar och säljes endast tillsammans. De är 3 år gamla. De behöver klippas var tredje månad. Dessa kaniner är särskilt lugna och mysiga, väldigt trevliga individer. Vi säljer dem med sorg i hjärtat av privata skäl. De är vana att bo utomhus men kan såklart vänjas att bo inne om man vill. Priset är symboliskt och det viktigaste är att de kommer till ett kärleksfullt hem. 300kr för båda. Bur finns om så önskas.
300 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj