Quantcast
Till salu inom: ”

angorakaniner säljes

Tidigare annonser till salu

Fyra fina kaninungar. Cirka 8 veckor gamla. 2 honor, 2 hanar. Säljes. Mamman är hermelin och dvärgkanin, pappan är lejonhövdad angorakanin. Tillägg; Vi har nu de 2 hanarna kvar. Den ene är grå med vit undersida och den andre är vit och har svarta prickar. De vill ha ett fint hem där de kan skutta runt och få mycket kärlek. Vi vill gärna kunna ringa efter några veckor och höra hur de har det. Kaninerna finns i Stuvsta nära buss och pendeltåg.
Ungar finns av Gotlandskaniner och Angorakaniner i olika färger Gotlandskaninen är en trevlig social gammal lantras som vi hjälper till att bevara. Dessa säljes med genbanksintyg. 300 kr/st Angorakaninerna säljes med härstamningsintyg. 400 kr/st Angora kaniner är en lugn ras som avlats för sin ulls skull och den klipps 4 ggr/år. Ullen är mjuk och mycket värmande och kan spinnas till garn eller tovas. Ett fåtal kaninungar hyrs även ut under sommarmånaderna 100kr/mån eller 300/sommaren mer bilder och info finns på min hemsida:http://www.infoom.se/mysite/index.php?sida=9222&user=2217
Jag har nu 2 angorakaniner i färgen madagaskar som måste flytta till nytt hem, dom är 14 veckor 1 flicka och 1 pojke. Vana att bli hanterade av barn, snälla att gå i koppel och klippa. Dom ska klippas var 3:e månad Sen har jag även en marsvinspojke som letar nytt hem, han kan följa med på köpet av en kanin om man så vill Vid intresse RING gärna eller smsa då jag sällan kollar mail
Fyra stycken angorakaniner som klipptes första gången vecka 36 o 37. Det är snart dax för andra klippning. Rödorange hane - vecka 36. Vita hanar - vecka 36 o 37. Vit hona - vecka 37. Det finns även en yngre kull som klipptes första gången i mitten av juli och ska klippas andra gången vecka 42 o 43. Två svarta hanar. En järngrå hona. En vit hona. Samtliga kaniner säljes med stamtavla.
Har två underbara, snälla, fina, gosiga, barnvänliga Angorakaniner som är systrar och säljes endast tillsammans. De är 3 år gamla. De behöver klippas var tredje månad. Dessa kaniner är särskilt lugna och mysiga, väldigt trevliga individer. Vi säljer dem med sorg i hjärtat av privata skäl. De är vana att bo utomhus men kan såklart vänjas att bo inne om man vill. Priset är symboliskt och det viktigaste är att de kommer till ett kärleksfullt hem. 300kr för båda. Bur finns om så önskas.