Allt till salu inom "bebis korg säng"

Sortering:
3 dagar

Säng 140 cm

2 300 kr
Blocket.se
Jönköping
3 dagar

Fiat Ducato Miller Erie 200...

315 000 kr
Blocket.se
3 dagar

120 Cm Ikeasäng

Blocket.se
Butik Bromma
3 dagar

Kampanj ASCOT Kontinentalsä...

7 495 kr
Blocket.se
Nyköping
3 dagar

Våningssäng

500 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Stockholm

Babysäng

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Säng i flätad korg till lilla bebisen. Korgen har en tillhörande madrass och den går att lyfta ur ställningen som är på hjul. Antik modell med lite skönhetsfel i korgen men fullt funktionell och fin. Korgen är 94 cm lång, 53 cm bred och ställningen med korg är 80 cm hög. Önskas kudde och täcke till så kan även dessa köpas. De är i nyskick, vagnstorlek och är av märket Rätt Start. Hämtas i Tyresö. Säng: 500 kr Kudde & täcke: 150 kr
500 kr
Blocket.se

Antik korgsäng, näverkorg

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 10 dagar
Stor härlig korgsäng från 1920-talet, den är hel och ren och mkt fint skick. Den är ca 110 cm lång och 50 cm bred. Fin att bädda i till en bebis, fin i ett barnrum att samla leksaker i, till hunden, katten att sova i eller till trädgården i sommar, vedkorg. Det finns många användningsområden och förvaringsmöjligheter med den. Pris: 400 kr eller bud. Korgen har funnits i vår familj hela tiden, men säljs nu pga flytt och platsbrist. De finns i Katrineholm och hämtas på plats av köparen. Behöver bli av med sakerna så fort som möjligt! Sökord: Säng och korg
400 kr
Blocket.se
Barnmöbler  ·  Haninge

Babykorg

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
Säng för bebisar mellan 0-6månader. Barnet sover jättebra i den då den är liten och ombonad. Det ingår även en avtagbar vit sänghimmel med månar och stjärnor på samt madrass. Korgen är på hjul vilket gör att man kan förflytta korgen på ett lätt och smidigt sätt. H:74cm (utan sänghimmel) L:90cm B:60. Djur och rökfritt hem ord. pris ca 3500kronor. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
1 500 kr
Blocket.se

Underbar Babykorg

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Nu är tiden inne för att sälja vår fina babykorg! Den har använts av ett barn i ett rökfritt hem. Passar perfekt som sovplats för den lilla bebisen och är super att ha bredvid sängen då själva korgdelen inte är så djup så man lätt når den lille. Jag har köpt nytt tyg och ny madrass till den, dock så har tyget släppt en del i korgen men det är inget som är svårt för den fingerfärdige att ordna till. Ett lakan följer med vid köpet. Längd: 95 cm. Bredd: 65 cm. Höjd: 97 cm. 750 kronor prutat och klart!
750 kr
Blocket.se
Barnmöbler  ·  Stockholms län

Barnsäng/Korg

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 10 dagar
Säljer våran barnsäng/korg på hjul. Botten är ca 40 cm bred och 70 cm lång. Inköpt på Barnenshus i Nacka vintern-09, använd till ett barn. En bra säng dom första månaderna när bebisen inte är så rörlig. Madrass i bra skick ingår.
1 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj