Quantcast
Till salu inom: ”

begagnade vitvaror södermanland säljes

Torkskåp Nimo

Österåker

Tidigare annonser till salu

Säljer min bryggare som endast är använd 1-2 gånger. Trodde att jag skulle dricka mer kaffe, men det blev visst inte så... Bryggaren har stått i ett skåp och nu när jag ska flytta är det dags för en rensning. Den är inköpt på Ö&B för 395:-, kvitto och kartong finns. Mitt pris: 150:- Ring eller maila om du är intresserad. Svarar jag ej på telefonen så lämna gärna meddelande på tel.svararen eller skicka sms så ringer jag upp så snart jag har möjlighet. MVH AnnaMaria
Har just flyttat och det var med stor besvikelse vi insåg att den inte får plats i köket i lägenheten vi flyttat till. Köpt på El Giganten 2007, rostfritt stål invändigt. Tänkt pris 1200 kr (kan diskuteras) ENBART seriösa bud och inga skambud! Mejla, sms:a eller ring. Kollar mejl regelbundet. Köparen hämtar den själv. Kan ordnas fler bilder om så önskas!
Fin 2:a i oxelösund. väldigt hemtrevligt., Ny målat och nya golv i sovrum och hal. Kök är nymålat och nya vitvaror från 2011 och spis från 2010. tvättmaskin från 2010. stor garderob i hall samt två i sovrum. stambytt. Övrigt. Hyran är utan parkering något billigare. reperationsfond mellan 5000-10000kr Lugnt och skönt område, bra grannar. tvättstuga med torkrum och tumlare finns. ett källarföråd+ ett stort vindsföråd. Pris 70 000kr eller högst bjudande. RING gärna för mer info.. Sara 073 559 53 63
Äldre gavellägenhet med ultimat planlösning och högt i tak säljes. Fastigheten är stambytt med nya fönster åt tre riktningar, vilket bidrar till perfekt ljusinsläpp. Balkong finns i västerläge. Lägenheten har genomgående renoverats. Furugolv finns i sovrum, kök och hall, medan vardagsrummet har restaurerats med ekparkett. Köket är helt nytt med högkvalitativa, oanvända vitvaror från Bosch. Både tvätt- och diskmaskin finns i lägenheten. Avgiften är låg och föreningen stabil. Tillgång till både vinds- och källarförråd finns. Parkeringsmöjlighet kan ordnas till en kostnad av 80:-/mån. Lägenheten bör ses. Prisidé: 600 000:- eller högstbjudande.
Fin och fräsch 2:a om ca:55m2 i stabil HSB förening. Hel kaklat ljust badrum som är stambyt 2000 väghängd wc och ny badrumsmöbel från 2010. Köket är i gammal stil men med nyare vitvaror så som diskmaskin, glashäll Lägenheten på 3:e våningen med balkong, ingen hiss, Närhet till grönområden och centrum. Hyra: 2659kr Finns en inre fond på 9 800 kr Pris: 90 000kr eller högstbjudande. På grund av obekväma arbetstider så visas intresse via mail.