Quantcast
Till salu inom: ”

hundar till salu södermanland säljes

Chihuahua

Nyköping
Heartbreak Girl
F
Södermanlands län
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Söt,snäll och rumsren golden retriever hanvalp 4 mån söker kärleksfullt hem som vill ha dom på halv-foder. Allt enligt SKK-s regler. Registrerad i SKK, vaccinerad, veterinärbesiktad, chipmärkt och försäkrad mot dolda fel i tre år. Pappan och mamman är fria på höfter, armbågar och ögon. Dom har fin stamtavla. Dom är van med katt och andra hundar. Du/ni som vill ta hand om och uppfostra mina killar och även följa med på en och annan utställning får höra av er till mig. Önskvärt vore det om ni har körkort och inte bor så långt från Eskilstuna bilder skickas vid intresse.
Ibra söker ett livslångt hem då han nu ej kan bo kvar hos sin nuvarande ägare pga allergi. Han är ett och ett halvt år. Tycker om andra hundar och barn men kan behöva en dressyrkurs.Han är en mycket kärleksfull hund, glad och framåt. Du/ni som är intresserade ska ha erfarenhet och kunna ge honom ett hem med kärlek, tid och den aktivitet rasen behöver. Maila lite om er själva så tar jag kontakt efter det. 4000 kr EJ TILL KAMP ELLER STATUSHUND!!!!!!
LittleBigPets* Rolf är pga av olyckliga omständigheter först nu till salu. Han är en underbart vacker silvertabby, mkt hanterad och social, van vid barn och hundar. Far är IDP* Östtomtas Armaniz, mor S*semao Arwen. Rolf vill komma till ett hem där han får mkt uppmärksamhet, gärna med tillgång till utevistelse, dock ej ett krav. Rolf är en härlig sällskapskatt men lämpar sig också till utställning och avel. Reg i SVERAK, vaccinerad, avmaskad och rumsren. Endast telefonkontakt, ring Lotta tel 0735-952188
Underbar tjej på 3 år !snäll och Mkt lydig ,är med på ridturer på ca 1-3 mil om dagen o är då lös o går mkt bra med hästen , hon bryr sig inte om andra eller andra djur när jag är ute o rider . Detta är INGEN problem hund ! Men gillar inte katter därför är jag nu tvungen o ta det svåra beslutetr o välja bort henne tyvärr . Vill att hon kommer till en aktivt nytt kärleksfullt hem då hon är ett riktigt charmtroll
Efter ett stort övervägande har jag med sorg kommit fram till att det bästa för "Nala" är att komma till en familj som kan ge henne den tiden som hon behöver. Jag jobbar för mycket och får varje dag dåligt samvete för att jag inte kan vara mer med henne. Jag har 2 krav. 1: Du bor på landet så hon har möjlighet att springa i det fria. 2: Du ger henne massor med tid och kärlek. Hon är jättesnäll och trevlig. Endast seriösa köpare!!!