Quantcast
Till salu inom: ”

katter till salu södermanland säljes

Odjurens tid
F
Södermanlands län
rosa jung

Södermanlands län
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu har vi tre hanar valpar till salu och dom är en blandning av pitbull och rottis..Och dom har bra psyke och dom kommer att vara vana vid katter och andra hundar och kaniner säljes helst till barn familjer men det är inget krav..Valparna är leverans klara den 23 april då är dom 8 veckor och dom kommer att vara avmaskade och vetrinärbesiktade och chippade... och nu är dom 5 veckor..säljes ej till personer under 25år och INTE TILL KAMP.. OBS:Vid intresse skickar vi bilder på dom Om ni är intresserade så tveka inte att höra av er..Mvh Natalie..
Våran lilla babe är nu till salu pga allergi i familjen. Hon är en riktig pudding (enligt oss.) Hon blev 1 år i Majmånad men har redan hunnit med en kull bestående av 2st småduntussar. Går mycket bra ihop med barn och andra katter. Hon är en mycket snäll katt men med skinn på näsan ;) Hon har stamtavla och är fullt frisk. Hör gärna av er om intresse finns via mail eller telefon. Vi finns i Eskilstuna. (11mil från Stockholm.)
Stuga på 70 kvm 2 rok, 20 km från Kolmården Djurpark uthyres veckovis eller per dygn. 4 km till närmaste badsjö, finns ytterliggare 3 badsjöar inom 8 km avstånd. Ca 10 km till havsbad, 8 km till närmaste golfbana. 4 km till affär. Gångavstånde till Gestgifveri. Fullt modern stuga med dusch, wc, 4 bäddar + ev. extra säng, kyl/frys, elspis 4 plattor, mikrovågsugn, färg-tv. Hästar, katter och gårdshund finns på gården. Pris: 600 kr/dygn Pris: 3400 kr/vecka Uthyres under hela sommaren Bokning och information 070 - 460 92 09, 0155 - 720 21 Dusch El ingår Frys Husdjur tillåtna Kylskåp Matlagningsmöjligheter Micro Mobiltelefontäckning Rökning förbjuden Trädgård Tv WC Öppen spis
Jag är läkare och kommer att göra min AT i Nyköping fr.o.m 23/2. Jag önskar hyra stuga/fritidshus/hus eller liknande, helst i närheten av lasarettet för jourer/beredskap när jag måste befinna mig i närheten.. Min familj bestående av två döttrar 12 och 10 år samt make skall helst få plats. Våra katter måste också kunna befinna sig där ffa under juni-augusti. Jag önskar hyra hela året men det är ffa sommaren som är viktig.Det behöver inte vara stort bara så att alla kan sova där och att husdjur är tillåtna.
En helmysig katt pojke ca 1 år söker nytt hem pga allergi i familjen.Han är en innekatt.Ej kastrerad.Är van med barn och andra katter och hundar.Han är lugn och fin och mycket kelig och väldigt kramgo på alla sätt och vis. Vill att han ska få komma till ett bra och kärleksfullt hem.Om ni är intreserade så hör gärna av er så kan ni få veta mer.. * katt tillbehör ingår ej.