Quantcast
Till salu inom: ”

kattungar södermanland säljes

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vår Chili har fått fyra härliga kattungar; tre flickor och en pojke. Chili är en vit norsk skogskatt med underbart temperament. Hon är social, snäll och mycket kelig. Pappan är en svart bondkatt som hälsade på i mellandagarna. Ungarna har precis som sin mamma ett härligt temperament och är rumsrena och de levereras helgen den 28-29 maj chippade och vaccinerade. De är vid leverans tolv veckor fyllda. Kattungarna kan tingas redan nu mot en kostnad av 400 kr. Bild 1 visar Chili, mamman.
Stjärnhems Narva är nu ensam kvar. Hon är 13½ vecka och alltså redo att flytta till ett eget hem. Hon är svarttabby-vit och är vid leverans chipmärkt, vaccinerad, avmaskad och veterinärbesiktad samt har stamtavla i Sverak. Hon är van vid barn, hund och andra katter. Mor: S*Kattanoogas Macchiata Far: S*Emonas Harry Potter Båda föräldrarna finns att se i hemmet. Vi följer Sveraks regler. För mer bilder på kattungarna och information, gå in på: http://www.stjarnhem.n.nu/katter/kattungar Pris: 5300 kr Tel: 0155-214984 0708-922725
5 söta kattungar födda 20:e Maj 2011 söker bostad. Dom är glada, busiga, lekfulla och rumsrena. Söker snälla människor som vill ta hand om dom och ge dom mycket kärlek och uppmärksamhet. Dom blir 12 veckor den 12:e augusti (v.32). 500:-/st. Det är 4 killar och 1 tjej (tjejen är den vit/svarta längst ner på bilden där dom äter). Kontakt via mail är inte önskvärt då jag vill prata direkt med köpare så jag vet att mina älsklingar kommer att få det bra!!
Tre supersöta kattungar! Prima bondkattblod efter meriterad sorkjägerska, vana vid barn mellan 0-9 år, är rumsrena och går på låda, äter vad som helst (nästan bokstavligt...älskar gurka till exempel) och är riktigt keliga och tillgivna! Vi tror att alla tre kattungar är tjejer. -Vilket inte har påverkar ungarnas namn på dem; från vänster till höger, Teo-tuffing, Findus och Monkeyface...Det är som vanligt Monkeyface som är sugen på att klättra och är inte ett dugg intresserad av att vara med på bild!
Har fyra st levereringsklara kattungar som föddes den 10maj..gråspräckliga med lite vitt o svart i sig...mamman är en blandras och pappan vet vi ingenting om då detta inte va meningen.. Glada spralliga katter som går på låda och lever i en familj med fyra barn och en hund.. Vill att dom kommer till bra hem där dom får all den uppmärksamhet och kärlek en katt vill ha och behöver! bilder kan skickas vid intresse Pris kan diskuteras vid köp