Allt till salu inom "bengal kattungar till salu göteborg"

Sortering:
Underbar kattunge
Göteborg
3 månader

Underbar kattunge Visa liknande

2 500 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Katt  ·  Hisingen

1 jättefin Bengal kattunge

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Hej! Måste nu sälja min katt pga brist på tid. Har fått ett jobb och kan inte ge honom det umgänge han förtjänar. Hoppas att DU/NI har det. Liam som han heter Är en 70% bengal och har alla drag av den rasen. Han är väldigt lekfull och kul att umgås med. En riktig kelgris!! Han är ca 7 månader gammal nu. Han är också chippad och kastrerad.. Ni får också med lite mat, Leksaker, 1 st katt stälning, katt låda och en katt bur (för transport) Allt för bara 2600 kr
2 600 kr
Blocket.se
Djur  ·  Älvsborg

Bengalhane till avel

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Härlig bengal med fina spottar finns tillgänglig för avel i Lödöse (4 mil norr om Göteborg). Han heter Spots´n´dots´Black Magic , är mycket social och har ett väldigt bra temperament. Magic är efter de utställningsmeriterade föräldrarna Glitterglam Perfect Stranger och Azanabengals Lingtning McQueen. För full stam se www.pawpeds.com/db/?p=ben&date=iso Har fått 2 CAC på utställning. DNA-testad (PKDef) u.a. Pris:2000 kr i parningsavgift och 2000 kr per kattunge.
2 000 kr
Blocket.se
Katt  ·  Göteborg

Bengal kattungar

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Busiga, påhittiga kattungar som gillar att klättra o undersöka alla utrymmen som står till förfogande. Hills och Royal Canin mat är favoriter , både torr och blöt. Rumsrena har de varit sedan de kunde gå. Flyttklara i mars. Varierande priser.
2 500 kr
Blocket.se
Katt  ·  Hisingen

Kattungar

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Tre st söta kattungar, vackert tecknade. Alla är olika med inslag av skogskatt och bengal. Måste få vara ute. De är rumsrena och vana vid barn. Födda 22 juni, lämnas när de är 12 veckor. Finns i Björlanda. Ring efter 09.00.
200 kr
Blocket.se
Katt  ·  Göteborg

Jättego kattunge

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Kelen och väldigt social kattunge söker nytt hem att busa i. 25% Bengal, resten "bondkatt". Långhårig, brun/svart tigrerad hona. Går på lådan.
1 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj