Till salu inom

"minileo bengal kattungar väntas kort säljes"

Ulricehamn
Idag

Kattunge, 12 veckor

500 kr
Blocket.se
Vetlanda
Idag

Maine Coon kattunge

12 500 kr
Blocket.se
Hudiksvall
Idag

Långhårig katt hona

3 000 kr
Blocket.se
Idag

Fina kattungar

5 000 kr
Blocket.se
Boden
Idag

Renrasig bengal

4 000 kr
Blocket.se
Karlskrona
Igår

Leveransklar kattunge

1 500 kr
Blocket.se
Halmstad
Igår

Bmw e61 535d

98 500 kr
Blocket.se
Surahammar
Igår

Kattunge

3 000 kr
Blocket.se
Södertälje
Igår

Abessinier

9 000 kr
Blocket.se
Nynäshamn
Igår

Kattunge sköldpaddsfärgad

2 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Katt  ·  Bromma

Flyttklara Bengal kattungar

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Söker du efter en social, nyfiken och otroligt läcker katt så är bengalen svaret på ditt letande. S* Hot Stuff Alv och S* Hot Stuff Silje är nu flyttklara och väntar bara på att hitta rätt hem. De är födda 26 september, så de är 3,5 månad nu. Silje och Alv har pilformade spottar och en vild look. De är båda långa i kroppen och kommer antagligen att bli ganska stora när de vuxit färdigt. Alv är redan nu en stadig kille. De är naturligtvis vaccinerade 2 ggr, chipmärkta och besiktade vid leveransen. Gå gärna in på min hemsida och läs lite mer om rasen, våra katter och om oss förstås. www.bengalkatter.se Vi bor i Jämtland, strax utanför Östersund, så nu har ni möjlighet att slå två flugor i en smäll- besöka fjällen och hämta hem en underbar kattunge ;-) Vi bor ca 1 timme från Åre samt Bydalsfjällen.
9 000 kr
Blocket.se

Bengal Bengalkattungar väntas

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 24 dagar
Minileo Bengals väntar kattungar under hösten och vi tar redan nu emot intresseanmälningar inför kommande kullar då ungarna brukar bli bokade tidigt. Kattungarna flyttar vid tidigast 12 veckors ålder och kommer då givetvis med ett besiktningsinstyg av veterinär, id-märkta med chip i nacken, avmaskade, fullt vaccinerade mot kattpest och kattsnuva, dolda felförsäkrade under 3 års tid, registrerade med stamtavla (TICA) samt får en hälsogaranti av oss som uppfödare. Alla föräldrar är testade för HCM, PKD, PK-Def, TF/Giardia och FeLV/FIV. För att veta lite mer om oss kika på vår facebooksida: www.facebook.com/minileobengals Är ni intresserade av en kattunge, skriv gärna ett mail och berätta lite mer om er själva. Startpriser är från 12,000kr.
12 000 kr
Blocket.se
Katt  ·  Göteborg

Minileo bengal kattungar väntas inom kort

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 4 månader
Minileo Bengals är en uppfödning av exklusiva linjer av bengalkatter med sin bas i Amsterdam, Nederländerna men också med en liten del av sina linjer i Göteborg. Nu under hösten planeras en parning både i Amsterdam och i Göteborg och vi tar redan nu emot intresseanmälningar då kattungarna brukar bli bokade tidigt. Alla svenska kattungar kommer givetvis med ett besiktningsinstyg av veterinär, id-märkta med chip i nacken, avmaskade, fullt vaccinerade mot kattpest och kattsnuva, dolda felförsäkrade under 2 års tid, fullförsäkrade inom Agria från 6 veckors ålder för att gardera skydd för nya ägaren, registrerade med stamtavla samt får en hälsogaranti av oss som uppfödare. Väljer man att köpa kattunge uppvuxen i Nederländerna ingår även ett europeiskt pass för husdjur där rabieskydd är inkluderat för fria resor mellan länderna. För att veta lite mer om oss kika på vår hemsida eller facebooksida: www.facebook.com/minileobengals www.minileo.com Är ni intresserade av en kattunge, skriv gärna ett mail och berätta lite mer om er själva. Priser från 12,000kr.
12 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj