Quantcast
Till salu inom: ”

halv bengal kattunge säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

kattunge

Uppsala
Kattungar

Halmstad
Undulater

Trollhättan
Kattunge

Östra Göinge
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi har 2 kattungar (honor) kvar som är mycket nyfikna och vill vara med runt fötterna, även när vi är ute. De har bengal lik teckning med prickar på magen och ringar på svansen. De har växt upp i ett hem med 4 vuxna katter, där vi även har hanterat dom mycket. De blir leveransklara 2 juni då är de 12 veckor gamla. Självklart är de vaccinerade vid 8 & 12 veckors ålder. Jag kan även ombesörja veterinär besiktning om så önskas. Till självkostnadspris.
Vi har tre fantastiskt fina kattungar som skulle trivas bra i familj med möjlighet att gå ute. Mamman Esmeralda är halv Bengal halv Maine Coon och pappan är med största sannolikhet norsk skogskatt. De är långhåriga och silkeslena och har alla olika men vacker täckning, sköldpaddsfärgade. De har vuxit upp med tre barn (10 år, 7 år och en 8 månaders baby) och är väldigt sociala och lekfulla. De är grundvaccinerade (en av två) och avmaskade och vi säljer dem för 1500 kr st. De är 14 veckor gamla och letar efter ett bra hem. Vi har tre honor kvar. Hör gärna av er så kan ni komma förbi och ta en titt!
Våra små busfrön är nu redo att flytta. Det finns både hanar och honor. Mamman är Bengal och pappan är okänd. Jag vill gärna att de kommer någonstans där de får springa ute. Eftersom att vi gärna vill att de kommer tillsammans så sänker vi priset om ni vill ha två. Ring eller maila för mer information. Jag svarar inte på mail där man inte har lämnat namn och tel nr. Det finns inga fler bilder men ni är välkomna att komma och titta.
Hej, vi måste tyvärr sälja våran söta kattunge då min dotter är allergisk. Hon är jättego, busig och väldigt nyfiken. Hon föddes den 24/12-10. Hon fungerar jättebra med ungar och är inte alls folkskygg. Jag köpte henne själv för 4000kr då hon var finast i sin kull men är villig att sälja henne för 3500kr om hon kommer till rätt familj.
Nu finns endast 1 Litet troll kvar ur en kull på 4kissebebbar! Kattungarna är nu 12v!Imorgon Tisdag 26/7 och klar för leverans! Det är 1tjej chanti(Kullnamn) kvar till försäljning! Tjejerna blir förmodligen något halv långhårig som sin pappa! Mamman var Bengal/Bondkatt och Pappa en ståtlig herre av Norskskogkatt/Perser/Bondkatt! Jag har ifrån dom var 2veckor handmatat dessa små liv med Nappflaska(Royal canin baby ersättning) efter att deras Mamma fick lämna sina små pga akut livmoderinflammation! Jag är därför EXTRA noga vart dessa kissar hamnar i för hem! Kattungarna är Väääldigt sociala och keliga! Är fortfarande *snuttiga*på fingrar och händer! Men eftersom jag varit deras Nya Mamma så har jag sucsesivt avvänjt dom med det! (fast kan sitta i) van vid Allt i hemmet + hundvan också! samt rumsrena och van vid utevistelse! Äter Både torrfoder och blötmat samt A-fil lite då o då! Dom kommer att vara avmaskade vid leverans samt att foder och *Snuttefilt*+ leksak medföljer varje kattunge! Pris 900kr På Bild 1 o 2 Är det kattungen(Chanti) som är kvar!Bild 3 Mamma Stina och Bebbarna!Bild 4a Jag som Matar en av Bebisarna! välkommen att Maila eller Ringa vid övriga frågor!