Quantcast
Till salu inom: ”

bengal kattunge snöbengal säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Kattungar

Halmstad
Kattungar

Vellinge
Kattungar

Halmstad
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu är det endast 2 silver marble han kattungar kvar som är redo att flytta hemifrån nu, när de är 12 veckor gamla. Mamma är snöbengal och pappa är 100% maine coon. Kattungarna är precis som sin mor, mycket livliga/ energiska, mycket kloka precis som små voffsingar och extremt nyfikna... vill vara med där det händer någoting hela tiden. När dom är sömniga blir dom precis som sin far, han är en riktig kelgris! De kommer i ens knä eller klättrar upp till ens axeln, runt halsen för att sova. Och sedan ligga där o kurra i timmar. Såklart är dom avmaskade 3ggr och vaccinerade enligt rekommendationerna och varit hela sin uppväxt inomhus precis som föräldrarna så de är helt friska små bebisar! Vid intresse ring gärna eller lämna telefonnummer via mail! Vid köp erläggs en handpenning på 1000kr som ej återbetals vid ånger. OBS. INGA SOMMARKATTER!!! Vi är mycket måna om vart våra kattungar hamnar! Vi levererar kattungarna hem till ägarna om ni bor inom stockholmsområdet.
Hennes mamma är av rasen Snöbengal och pappan är av rasen Bengal och Sibirisk. Hon är 4½ månader gammal. Hon är ypperligt social och är mer som en hund i temperamentet. Ligger gärna i knät och bli borstad och klappad, spinner bara man pratar med henne, kommer när man ropar och är en allmänt fin och problemfri katt. Hon är givetvis helt rumsren. Van vid hund och barn är hon också. Har du ett bra hem till henne? Hör då av dig.
Vi har just nu fler kullar med mycket lovande bengalkattungar, både spottade å marbels både bruna å snöbengaler. en kattunge från oss flyttar efter att den är 12 veckor (2 august 2012) den är då fullt vaccinerad, id märkt, vet besiktad, och har
Utav tre fina kattungar där mamman är en snöbengal och fadern är en okänd friare. Finns nu en fin hona kvar. Uppväxt bland hundar (små) och barn. Kattungen kan hämtas nu på fredag då den blir 3 månader gammal. Uppväxt på kvalitetsfoder (royal canin) avmaskad 2 ggr Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Vi har 1 ledig snöbengal kattunge född 2013-03-11 Charisma, Lynxmarble flicka med blå ögon! Hon är kastrerad, har stamtavla i Sverak, är grundvaccinerad, id märkt med chip, vet bes och kastrerad. Försäkrad i Agria. Charisma finns att ses hos fodervärd i Solna. För mer info Ring Pernilla Tel 073-5255038 S*Mia Tuk Bengal www.bengalkatt.nu