Quantcast
Till salu inom: ”

kattungar korsning bengal oci bondkatt säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

kattunge

Uppsala
Kattungarna

Vellinge
Kattungar

Halmstad
Kattunge

Östra Göinge
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

I mitten av november förra året föddes Findus, Fifi och Fia. Deras mamma, Bibbi, är en renrasig Bengal och pappan troligen en röd/vit bondkatt med lite norsk skogskatt i sig som bor några hus bort. Denna F-kull är den andra kullen med dessa föräldrar och resultatet är underbart livfulla och alerta filurer med supermjuk päls i härligt marmorerat mönster. Om du vill att någon av dessa ulltussar ska flytta in hos dig så vill vi gärna att du skriver ett par rader om dig själv och hur du bor samt vilken av katterna som du främst är intresserad av. Vi kommer sedan omgående att bjuda in ev. intressenter till en första träff med respektive katt för att se om tycke uppstår. Därefter erläggs en tingningspeng och så får man återkomma för att hämta den utvalda när de fyllt 12 veckor (v.6). Välkomna!
Supergosiga, sociala och vackra halvbengaler som är leveransklara den 19 augusti, då de är 12 veckor. 2 honor och 2 hanar. Mamman är renrasig Bengal, som vid tillfälle spytt upp sitt p-piller och umgåtts med en svart bondkatt. Alla kattungar blev vackert prickiga; dock med vita tassar och haklapp. Alla utom en; lilla Rain som fick hel bengaltäckning. Bengal passar dig som vill ha vill ha en aktiv katt med stor personlighet och starka instinkter. Perfekta råttjägare. Mycket smäckra och snabba katter. Ej lägenhet. Bara för dig som har tänkt igenom ditt kattköp. Uppfödda på kvalitetstorrfoder. Maila oss och berätta hur katten skulle få det hos er! Bild 2: Rain, hona Bild 3: Snow, hona Bild 4: River, hane Bild 5: Frost, hane Vid leverans är de: Rumsrena Avmaskade tre gånger Extremt välgosade Kan tingas för 1000 kr som ej återfås vid ånger. Med vänlig hälsning/ Michaela och Jocke
Modern Bengal/Bondkatt och Fadern Oriental 4 st jättesöta kattungar söker nya hem. är sociala ,busiga,orädda och världens gossigaste. 2 honor 2 hanar. grå randiga o prickiga & brun randiga o prickiga. endast till livslånga hem!! kan tingas mot avgift på 1000:- betalas inte igen vid ånger. Skriv och berätta om vilket hem du kan erbjuda katten. När dom flyttar (september) är dom 12 veckor och vacc, chip och veterinär besiktade.
Två fantastiskt sociala och trevliga kattungar. Helsvarta, en hane och en hona. (Hanen har en liten vit fläck på bröstet och vita tår på baktassarna). Levereras tidigast 9 augusti.