Till salu inom

"kattungar korsning bengal oci bondkatt säljes"

Varberg
Igår

Kattungar

3 000 kr
Blocket.se
Enköping
Igår

Fina kattungar blandras hel...

6 000 kr
Blocket.se
Sundsvall
Igår

Norska skogkattungar

9 500 kr
Blocket.se
Härryda
Igår

Kärleksfulla kattungar

3 000 kr
Blocket.se
Vetlanda
Igår

Fina kattungar med ragdollb...

2 500 kr
Blocket.se
Kungälv
Igår

Kattungar säljes

1 000 kr
Blocket.se
Boxholm
Igår

Kattungar

1 500 kr
Blocket.se
Eskilstuna
Igår

Långhårig röd kattpojke

4 000 kr
Blocket.se
Töreboda
Igår

Söta 12v kattungar

1 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Kattungar Bengal Bondkatt

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
I mitten av november förra året föddes Findus, Fifi och Fia. Deras mamma, Bibbi, är en renrasig Bengal och pappan troligen en röd/vit bondkatt med lite norsk skogskatt i sig som bor några hus bort. Denna F-kull är den andra kullen med dessa föräldrar och resultatet är underbart livfulla och alerta filurer med supermjuk päls i härligt marmorerat mönster. Om du vill att någon av dessa ulltussar ska flytta in hos dig så vill vi gärna att du skriver ett par rader om dig själv och hur du bor samt vilken av katterna som du främst är intresserad av. Vi kommer sedan omgående att bjuda in ev. intressenter till en första träff med respektive katt för att se om tycke uppstår. Därefter erläggs en tingningspeng och så får man återkomma för att hämta den utvalda när de fyllt 12 veckor (v.6). Välkomna!
1 200 kr
Blocket.se

Otroligt fina kattungar 50% bengal

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
Supergosiga, sociala och vackra halvbengaler som är leveransklara den 19 augusti, då de är 12 veckor. 2 honor och 2 hanar. Mamman är renrasig Bengal, som vid tillfälle spytt upp sitt p-piller och umgåtts med en svart bondkatt. Alla kattungar blev vackert prickiga; dock med vita tassar och haklapp. Alla utom en; lilla Rain som fick hel bengaltäckning. Bengal passar dig som vill ha vill ha en aktiv katt med stor personlighet och starka instinkter. Perfekta råttjägare. Mycket smäckra och snabba katter. Ej lägenhet. Bara för dig som har tänkt igenom ditt kattköp. Uppfödda på kvalitetstorrfoder. Maila oss och berätta hur katten skulle få det hos er! Bild 2: Rain, hona Bild 3: Snow, hona Bild 4: River, hane Bild 5: Frost, hane Vid leverans är de: Rumsrena Avmaskade tre gånger Extremt välgosade Kan tingas för 1000 kr som ej återfås vid ånger. Med vänlig hälsning/ Michaela och Jocke
3 500 kr
Blocket.se

Bengal/bondkatt/Orientalkattungar

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 20 dagar
Modern Bengal/Bondkatt och Fadern Oriental 4 st jättesöta kattungar söker nya hem. är sociala ,busiga,orädda och världens gossigaste. 2 honor 2 hanar. grå randiga o prickiga & brun randiga o prickiga. endast till livslånga hem!! kan tingas mot avgift på 1000:- betalas inte igen vid ånger. Skriv och berätta om vilket hem du kan erbjuda katten. När dom flyttar (september) är dom 12 veckor och vacc, chip och veterinär besiktade.
2 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Södermanlands län

Kattungar korsning bengal/oci - bondkatt

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 20 dagar
Två fantastiskt sociala och trevliga kattungar. Helsvarta, en hane och en hona. (Hanen har en liten vit fläck på bröstet och vita tår på baktassarna). Levereras tidigast 9 augusti.
1 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj