Quantcast
Till salu inom: ”

bengalkatt blocket säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Letar du efter en aktiv och sällskaplig kattkompis med vild look är kanske bengalkatt något för dig :) Nu har vi ett par fina ungar till salu. Födda 26/9 och redo att flytta hemifrån lagom till jul. Ungarna är uppvuxna i familjemiljö med barn och hund. Vid leverans chippade, vaccinerade, besiktigade, registrerade och avmaskade. Kika gärna på vår hemsida: www.bengalkatt.com Pris från 6000 kr till sällskap.
Den här snyggingen är född i slutet av augusti och vill gärna flytta hemifrån nu. Pga litet "skönhetsfel" säljs han till kraftigt reducerat pris till sällskap. Rätt hem är jätte viktigt för oss. Det här är en riktigt underbar och fin kille :) Han är registrerad, vaccinerad, chippad och avmaskad Bengalkatt är en väldigt social och aktiv ras så hör bara av dig om du verkligen har tid för vår fina pojk.
Goliat är en kastrerad hona på 4 år som behöver ett nytt boende. Goliat är en nyfiken katt som alltid vill vara med där det händer saker, hon är pratglad och har en egen stark personlighet. Goliat var först innekatt innan vi flyttade till hus och har nu varit utekatt ett par år. Sedan Goliat föddes har vi fått två barn och vi känner att vi inte kan ge Goliat den tid hon behöver. Goliat kräver tålamod och om du/ni har tidigare erfarenhet av bengalkatter så är det bra.
På grund av flyttning till ny lägenhet kan jag inte behålla mina två söta bengalkatter. Därför söker jag en trevlig och kärleksfull familj som bor i en villa där katterna kan gå ut när de vill. Katterna heter Armstrong Whitley och Antonov och de är 3 år gammla och kastrerade. Jag beskriver katterna som lekfulla, kärleksfulla och barnvänliga. Allt som hör till katterna t.ex klösbräda och sandlåda ingår med katterna. Vi vill inte sälja dem bara hitta en fin familj som kan ta hand om dem.
Sebastian behöver nytt hem där han kan få mycket kärlek och sällskap. Han är 8 månad gammal, inte kastrerad . En snäll och väldigt gosig katt som behöver mer tid och sällskap än han får nu. Sebe har stamtavla chippmärkt och vaccinerat.