Quantcast
Till salu inom: ”

beskrivning stickade grytlapp katter säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej, Jag har två stycken älskvärda katter på snart 1 år. Dem är verkligen mina ögonstenar. Dock är jag inte hemma så mycket och katterna behöver mer kärlek och uppmärksamhet än vad jag kan ge dem. Den ena är sköldpaddsfärgad och heter Sassy, den andra är svart med vita inslag och heter Bebis. Deras mamma är av rasen Main coon, fadern vet vi inte då mamman var utekatt. Båda katterna är rumsrena och skötsamma. Kissarna är sociala, glada, keliga och fyllda med energi. Där jag är, är även mina katter. Det finns så mycket mer jag kan berätta om kattera, deras olika personligheter osv. Skicka gärna ett mail för mer beskrivning
Hej, Tyvärr måste vi sälja våra älskade katter pga allergi i familjen. 2 st sociala inne katter som helst vill komma till ett hem där de kan gå ute i det fria och bli ute katter. (Helst till samma hem, då det har vuxit upp tillsammans, men är ej syskon) Orange/vit hane: Lotus är en mycket social och nyfiken kille som är född i September 2009, han är kastrerad och öronmärkt. Brun/grå/vit hona: Diva är en lite mer försiktig tjej, liten och nätt men mycket gosig, hon är född i November 2009, ej kastrerad eller öronmärk. De viktiga är inte priset utan vart våra fina familjemedlemmar kommer till ett hem där dem kommer trivas och mår bra. 200kr för en katt då ingår inget mer än katten. 350 kr för båda katterna, mat, kattlåda, kläsbräda, klotång och sele. Katterna kommer vara avmaskade vi avhämtning. Först kontakt via mail, där jag kan berätta mer och skicka bilder om de finns intresse. Skriv gärna en kort beskrivning om dig/er hur du/ni bor osv. Tror du att du har de rätta hemmet för våra katter, hör av dig!
Åtta mer eller mindre vuxna katter plus några kattungar som inte fått den omsorg som katter behöver söker nya hem. Närmare beskrivning och några bilder finns på www.hilbertshotell.net/page36.php?post=246 Välkomna att läsa mer om katterna eller ring för mer info om katterna. De flesta av katterna har varit omhändertagna i minst ett par veckor och ingen av dem har visat tecken på någon sjukdom. Kattungarna får inte lämna sin mamma förrän de är tolv veckor. Angivet pris gäller om köparen bekostar kastrering, vaccination och id-märkning.
Boken är i nära nyskick. Utgivningsdatum: 2004-04-01 Omfång: 80 sidor Illustrerad: Ja Bandtyp: Inbunden Bok g (Husdjur & Naturbruk ISBN: 9186425641) Beskrivning :== Katter är självständiga djur. Man kan ha katt. Man kan sköta om katter. Man kan tjäna katter. Inomhuskatter som man håller som fångar kan man möjligen äga. Lilleman, Lisa, Bamse och Tina är fritt strövande och självständiga katter. Dem kan man inte äga bara tjäna. Kattpappan och fotografen Ulf Sjöstedt berättar i sin nya bok Mina katters tjänare om sina egensinniga men charmerande katter och hur de har kommit att påverka hans tillvaro. En fotobok av samma höga klass som alla Ulf Sjöstedts tidigare böcker [Wilkman's Antikvariat - Kundservice, telefon: (vardagar 11-18)]
Tukan Förlag. 2009. 384 s. Kartonnerad. Nyskick. Allt du behöver veta om katter är en detaljerad handbok med det viktigaste du behöver veta om katter. Den är rikt illustrerad med fotografier och teckningar, kompletterande information och informativ text. Boken ger en lättöverskådlig överblick av kattens historia och natur, inklusive ingående information om alla aspekter av kattens skötsel. Boken innehåller utförlig information om alla de vanligaste kattraserna, däribland fakta om ursprung, utseende och temperament. Tydliga symboler ger en snabb överblick av de olika rasernas kroppstyp, temperament och behov av pälsvård. Här visas också de vanligaste färgvarianterna. Helt enkelt en oumbärlig hjälp för alla kattälskare och kattägare!.