Quantcast
Till salu inom: ”

katter till salu västerbotten säljes

Soffa

Umeå
Twix

Skellefteå
Allt
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Filmen utspelar sig någonstans i ett land i Balkan, ett land med stängda gränser där lycksökande smågangstrar köper tågvagnar med bensin från Bulgarien. Gangsterkungen Grga Pitic sitter i sitt vardagsrum och citerar Humphrey Bogart för att lära sig att muttra djupt och manligt mellan guldtänderna. Yngre systrar och bröder används som ersättning i skrupelfria bröllopsplaner. Kort sagt, galenskapen flödar men över alltihop vilar den starka tron på kärleken alltid segrar. Till slut är det dags för dubbelbröllop och orkestern sitter uppsurrad i ett träd med katterna tittar på.
Hej. Vi är ett lugnt par som söker lägenhet. Jag är 30 år och jobbar heltid åt kommunen (är LASad, blir alltså aldrig arbetslös) Min sambo är just nu sjukskriven men har fast inkomst. Vi är båda rökfria. Vi söker en lägenhet med hyra på max 4000 kr per månad. Helst områdena Haga, Teg, Öst på stan, Väst på stan. Gärna en etta, men allt av intresse. Kom gärna med förslag. Vi har 2 katter, rumsrena och skötsamma.
Nu har vi bestämt oss för att sälja våran underbara lilla prins eftersom vi inte kan ge honom den tid han förtjänar. Han är en renrasig schitzu hane som är 1,5 år. Han är världens snällaste hund, van vid barn,hästar och katter. Går ihop med andra hundar och kan vara ensam hemma några timmar utan problem. Han är van att springa lös men kan även gå i koppel. Är du intresserad av en bra hund till dina barn eller en hund att ställa ut kontakta mig på mejl så kan vi pratas vid mer.
Vi måste tyvärr pga läkares inrådan akut sälja våra fina katthanar! Vår dotter är allergisk. Båda är kastrerade. Är innekatter men skulle må jättebra av att få möjlighet att komma ut. Ser helst att de båda får komma till samma hem då de är väldigt fästa vid varann. Den ena (den grå/vita) är väldigt gosig och den gula är lite mer självständig men också tillgiven. De är 11 resp. 8 år så de är trygga, lugna och gillar kärlek! Du som söker mysiga katter och har förutsättningar att ge dessa goa killar ett bra hem hör av er till oss!
hej! vi heter Ria o Lotta och vi skulle behöva ett nytt hem, Pga att matte har blivit allergisk(gärna ute på landet) vi är innekatter nu, men skulle gärna vilja komma oss så vi får vara ute. Ria en helvit katt är född i början på mars-11 och Lotta är har olika färger ( svart, brun o grå) är född 19 April-11. vi vill gärna ta med oss alla våra saker, allt från klätterställningar till leksaker. Ring gärna efter 15,00 då matte jobbar på nätterna.