Quantcast
Till salu inom: ”

bichon säljes

Själsrum
F

Tidigare annonser till salu

Vi har en renrasig BICHON FRISÈ HANE tillgänglig för avel, han har bra psyke, är inte höft el ögonlyst, men är nu 4 år o har inte visat ngt allafall, han fick sin första valkull den 17 Juli alla 7 valparna var tikar... Tiken kommer till oss o kan stanna ett par dagar om det önskas.. PRIS: 1000 kr. ( detta är en engång summa o du betalar inget mer sen) INTRESSERAD RING 0738-089443 (FINNS UTANFÖR SKARA RIKTNR: 0511 )
Uppfödning i hemmiljö. Målet i vår avel är rastypisk, sund och glad valp. För bästa möjlighet till en bra hälsa och ett långt liv. Föräldrarna till våra valpar är ögon och patella undersökta enligt de regler som gäller. Och väl fungerande som sällskapshundar samt att de genomgående är meriterade på utställning. Mertalet är champions. Vi sysslar även mycket med rally lydnad & även agility. Som flera av våra valpköpare gör med sina bichons. Ibland finns valpar till bra hem, som väl förstått att det krävs mycket pälsvård. Som är en del i att ha denna ras. Hunden är en älskad familjemedlem. Och att man har tid för sin hund. Inte lämnar den ensam långa stunder.
Vi söker ett eget hem till Charlie, som är född i vårt hem. Vi hade tänkt behålla honom men har nu kommit fram till att det blir bättre för honom med ett hem där han får all uppmärksamhet. Han är en pigg liten krabat, lekfull och vänlig. Mamman är shih tzu och pappan en bichon. Avmaskad och har ett chip och fått sina sprutor. Han blir ca 30cm hög. På bilden ser han grå ut men han är kolsvart, med lite lite vitt. Ring om du tycker att det är rätt hund till dej!
Wonderful Bichon havanais puppies looking the new home. They are soo nice and sweet. Very loves the children. In the litter have 1 female and 2 male. All color black with little white.The size 4-6 kg. Father import from Germany, and mother import from Frenc. More information in e-mail. We moved to Sweden before 2 month, and we lives Emmabod kommun. At the moment better the english language:) If you interest please write to me! Anikó Beke More bild in e-mail! FCI Golden classe master breeder Fci Best Breeder of the years
har 2 finna bichon hanar till halv foder . den enna är född i juni och den andra är 1 år . dom har stamtavlan båda. han som är 1 år har pass .antingen säljs dem eller på halv foder alt ens skk-regler. kontakta mig bara om du är sörios. Han som är 1 år är utställd med eccelent 1-ta och Ck