Quantcast
Till salu inom: ”

billiga gele naglar göteborg säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Nerf

Göteborg
Sommarhat

Göteborg

Tidigare annonser till salu

Passa på att få fina naglar nu! Vecka 3 och 4 har vi på frisscarro&co kanonerbjudande på naglar. Jag heter Lowa Sörensson och är certifierad nagelterapeut sedan ett år tillbaka. Jobbar endast med gelé med märket Akzents som är från Canada. Gelé är det mest hälsosamma materialet för dina naglar. Förlägning 500 kr Förstärkning 400 kr ENDAST vecka 3 och 4. Ring för tidsbokning 0707381733 Läs mer om oss och se mer bilder på www.frisscarro.se Mvh Lowa.
Nu när sommaren och semestern är här vill man vara extra fin på naglarna! Eftersom jag har utbildat mig som nagel teknolog med gelen "Lilly Nails"men inte fått mitt diplom än så har jag några kunder kvar innan jag nått dit. Så nu har jag "sommar erbjudande"! Glitter/Design 270 kr Fransk 220 kr Naturell förlängning 180 kr Förstärkning av egen nagel 150 kr Nagel piercing 20 kr Ingenting extra för klistermäken eller stenar! Först till kvarn!!!
Dags för fina vinter naglar? Jul och Nyår närmar sig dessutom! Jag är utbildad nagelteknolog hos Lilly Nails och snart färdig diplomerad. Arbetar endast med gele produkter från Lilly Nails. Har begränsat antal platser fram till nyår så det är först till kvarn som gäller! Glitter o design 270 kr Fransk 220 kr Naturell förlängning 200 kr STICKERS ELLER STENAR INGÅR I PRISET!