Quantcast
Till salu inom: ”

billiga cyklar kristianstad säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F

Tidigare annonser till salu

Hej. Här har vi den perfekta julklappen för den som gillar att cykla och vill ha något speciellt. Jag har använt den 3 gånger. Har data till cyklen sitter riktigt bra lampor runt om den. denna cyklen plockade affären ihop som vi själva ville ha den av önskade delar och märken . Det är en fin och bra cykel med riktigt bra märke. Bättre cykel kan man inte hitta OBS detta är ingen Maxi eller biltema cykel så skambud behöver ni inte lägga... Priset går att diskutera vid snabb affär.... ny priset på cyklen är 11999:- har papper på allt. Finns det intresse av cyklen så ring mej eller skicka ett mejl..
Sunlight T 69 -11 Årsmodell: 2011 Mätarställning: 0 mil Typ: Husbil-halvintegrerad Info: Diesel, Partikelfilter, Isolerad spillvattentank, Bäddset, ombäddning i sittgrupp, Kylskåp, Trume Combi E, Elpatron, Cykelställ för 2 cyklar, CD, Markis, Basic-paket:, Midi Heki, Duschrumsinredning, Mörkläggningsgardin taklucka, Garderob, Täthetsförsäkring 5år (förutsättningen för försäkringens gällande är att man utför de kostnadsbelagda täthetsinspektionerna enligt program, fråga din Sunlight återförsäljare.), Chassis-paket:, Klimatanläggning i förarhytten manuell, Airbag passagerarsida, Elmanövrerade och uppvärmda ytterspeglar, Tempomat, Radiomontering förberedd med högtalare, TV-Kit:, LCD TV med DVD, TV-antenn, TV-fäste, Bomiljö:, Klädsel Almeria, Ord. Pris innan prissänkning 582 226kr Totalvikt: 3495 Antal bäddar: 4
Mycket väl fungerande cykel, vattenkyld 2-takt, 55hk, har gått ca 20tim sen senaste kolvbytet. Inreggad häromåret men crossbanan är roligare och ännu billigare. Det finns en komplett uppsättning sommar- och vinterkläder, skydd, hjälm och allt. Dubbdäck i gott skick också. Jag kan inte sälja tillbehören innan hojen är såld, förstås. Prutar gör man på plats, om man hittar anledningar till det. Jag talar dessvärre endast svenska. Byter gärna, men bara mot pengar.
Ktm 350 sxf -11 som går underbart säljes. köptes hos Nilssons motor i skånes Fagerhult i våras har bara gått max 5-6 timmar sedan dess då det var jobbigare än jag trodde att åka cykel. Crossen har gått samanlagt 137,0 timmar, nästan alla av dessa timmar som enduro cykel. Den är skött som den ska med täta filter och oljebyten. En härlig cross med elstart och nypackad ljuddämpare, bytes ev. mot ktm 65 modell -10 och nyare. Billigare 350 Sxf -11 än denna hittar du inte! 26000:- prutat och klart! Har en del oljefilter, plast, koppling & bromshandtag till den vid en snabb affär!
säljer den röda cykeln på bilden för 500:- den är i fungerar att cykla på. vill man så kan man laga pedalen för 150 kr den gråa cykeln bakom vill jag ha ett pris på. då det är en fin cykel. nypris ligger den på 5000:- men nu behöver man byta kedja och kuggar på grund av att den stått utomhus under vintern. Billigare vid snabb affär! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.