Quantcast
Till salu inom: ”

billiga cyklar skåne säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Uthyres

Tidigare annonser till salu

Säljes en 22 Tums Cykel. Färg: Rosa Märke: Monark. Säljes i befintligt skick. Däcken är slitna, samt är handbroms och växlar sega. Vet ej om lamporna är OK. Ingenting som den händige inte kan fixa ;-) Säljes därför otroligt billigt. FYND! Säljer denna go'biten för 300 kronor, eller högstbjudande. Dock kan priset diskuteras vid en snabb affär! Är du intresserad? Tveka inte på att mejla mig :) Med vänlig hälsning Sanna Westeson
Hej jag ska nu sälja min baby travler amsterdam, för vår son behövde en mindre vagn. Den är drygt ett år gammal och nyservad. den är i vitt skinn som är lätt att hålla rent och snyggt. Jag vill ha 1900 för den, men kommer du innan tisdag kan du få den lite billigare. Har även en jätte fin sparsamt använd 16 tums cykel med krog och stödhjul som jag vill ha 450 kr för.
Kona mountainbike, modell Hahanna säljes billigt. Bakdäcket är nytt förra året, cykeln ej använd sedan dess. Något defekta växlingsreglage, men fungerar. Jag vet inte exakt ramstorlek, men passar bra för dem som är mellan 145-165 cm långa. Sadel och styre är höj- och sänkbart. Säljes i befintligt skick. Däcken behöver pumpas, kedjan smörjas och hela cykeln behöver en vårstädning! Ring, maila eller smsa för kontakt. /Hanna
En motorcykel som är stabil med bra egenskaper att köra på både grusväg och långa resor på asfalt. * Stor och praktisk Toppbox med snabbfäste. * Störtbågar * Värmehandtag * Automatisk kedjesmörjare * Skattad * Bes tom 2013-04-30 * ca 6100 mil. * Abus klass 3 lås + andra lås medföljer NU SÄNKT PRIS! tidigare 30 000 Kr NU Sveriges BILLIGASTE!? 25 000 KR!! Cykeln är i bra skick och går fint. Ska säljas pga bilköp Finns i Malmö och så länge annonsen går att läsa så är motorcykeln till Salu. Du når mig på telefon,mail eller sms.
Finnes: Underbar 1,5a på populära väster i Lund med 5 minuter cykel till stan, centralen och universitet. 5e våningen utan grannar, takvåning med snedtak. Stort badrum med dusch, sovrum/alkov avskiljt från kombinerat kök och vardagsrum. Nybyggd för fyra år sedan, nyare vitvaror. Stor gemensam tvättstuga i källaren, cykelförråd. Grönområden runt huset, lugnt område, gratis parkering på gatan. Nära busshållplats. Perfekt lägenhet för student, men även som boende för en eller två som vill bo billigt och ostört. Värme/vatten inkluderat i hyran. Önskas: Lägenhet i centrala delarna av Stockholm. Byte kan ske från 1 Januari 2009.