Quantcast
Till salu inom: ”

billiga sittvagnar säljes

Tidigare annonser till salu

Grå/svart kombivagn Brio -05 Utdragbart handtag. Lös liggdel, som bara är att lyfta ur. Kudde, tunt täcke, "Laban-mobil" skydd till liggdelen, fleece-åkpåse, regnskydd medföljer. Den delen som man fäller ner för benen sen när man vänder den som sittvagn, behöver spännas/justeras, eftersom den är lite dum i dom olika lägena, men den kan en händig person fixa till. Och är även lite missfärgningar (inget som man ser så tydligt) på insidan. Pga. av dessa saker säljer jag den billigt, annars är det en bra och fin vagn som fungerar som den ska. 800:- eller högstbjudande!
Kombinerad sitt- och liggvagn. Färg: Svart Separat mjuklift/åkpåse. Handtaget är både ställbart och vändbart. Bra och rejäl sittvagn när liften tas bort. Mycket lättkörd med mjukt fjädrande kullagerhjul och lättviktschassi i aluminium. Tålig, fodrad sufflett med tryckknappar och reflexer. När vagnen görs om till sittvagn används medföljande båge och fempunktsbälte. Nypris 4500kr. Säljes eftersom vi köpt syskonvagn, mycket nöjda har vi varit med denna! I priset ingår även regnskydd av märket Tulsa ( 199 kr ) Skickas ej, endast kontant betalning.
Har en Baby Travel Amsterdam svart sittvagn som jag vill sälja. Den är inte i nyskick, dels lite solblekt och sen har handtags höljet spruckit. Det har vi tejpat provisoriskt med svart tejp... Vet att det går att beställa nytt hos Babyproffsen, men det har inte blivit av... Sen har det faktiskt inte stört mig heller.. Skulle nog kunna få 800:- åtminstone för vagnen, men med tanke på handtaget och att jag gärna vill bli av med vagnen snabbt så sätter jag ut den på 550:- Hämtas i Lilla Edet.. Mvh Therese!