Quantcast
Till salu inom

"billiga soffor värmland säljes"

Malmö
Idag

Apple Airpods

500 kr
Citiboard
Uppsala
Idag

Soffa i gott skick

1 800 kr
Citiboard
Kristinehamn
Igår

Roddmaskin life gear

300 kr
Citiboard
Filipstad
Igår

KESSLER CRANE / JIB POCKET...

4 250 kr
Citiboard
Lund
Igår

Mio soffa

500 kr
Blocket.se
Kristinehamn
2 dagar

Chevrolet impala 4dr/ht "LT1"

175 000 kr
Blocket.se
Filipstad
15 dagar

Soffa 2 & 3 sits konstläder...

5 000 kr
Blocket.se
Filipstad
2 månader

Howard delux 3-sits soffa,...

6 000 kr
Blocket.se
Torsby
2 månader

Ekornes stressless fåtöljer...

2 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Fin svart soffa/bäddsoffa

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Det är en snygg fusk skinn soffa, svart, snygga ben och den kan vikas ut till en extra bädd, vika upp sidorna till 2 sits med små armstöd (snyggt) eller 3 sits utan armstöd. säljer den på grund av platsbrist. lite skavanker därav priset 800 kronor billigare vid snabb affär soffan är kvar så länge annonsen är kvar. ring om ni är intresserade, kan vara så att jag inte kan svara direkt, så pröva isåfall igen efter en stund.
800 kr
Blocket.se
Soffor och fåtöljer  ·  Karlstad

Fräsch soffa med soffbord

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Mångsidig och tålig soffa som är skön att sitta i och som även fungerar bra att sova i säljes. Soffan går att plocka isär till platta delar och får plats i en Volvo V50 (halvstor kombi). Samtliga överdrag går att ta av och tvätta. En till likadan sida till soffan som syns på bilden följer med men är inte påmonterad på bilden p.g.a. platsbrist. Det ena armstödet är slitet. Säljes för 450 :- Soffbordet är inköpt på IKEA hösten 2010. I bra skick. 100 :- Säljes tillsammans för 500 :- Finns att hämta i Karlstad. Billigare vid snabb affär. Ring gärna eller maila. Svarar jag inte återkommer jag så fort jag får möjlighet.
500 kr
Blocket.se
Soffor och fåtöljer  ·  Karlstad

Klippansoffa 2-sits

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
5 år gammal 2-sits klippansoffa. Tyget är ca 2 år gammalt, något sliten, men väl trogen! Fungerar utmärkt att sitta i. Även att ligga i om du inte är längre än 1,20 eller inte har några högre krav på komfort. Måste bort för vi har köpt en ny och vi tycker inte att den gamla gör sig så bra i köket. Pga den står på högkant mellan köksbordet och städskrubben, valde vi att ta en bild från google för att få en mer fördelaktig vinkel. Billigare vid snabb affär! Tjing!
250 kr
Blocket.se
Soffor och fåtöljer  ·  Karlstad

2 st skinnsoffor

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i Igår
2 st skinnsoffor säljes. 1 st 3:a + 1 st 2,5:a. Måtten är 225 cm x 95 cm respektive 195 cm x 95 cm Båda säljes för 4 900 kr prutat och klart. Alternativt 3 500 kr för 3:an och 2 200 kr för 2,5:an. 2,5:an har ett litet hål i dynan som syns men som enkelt kan lagas med lim. Därav det billiga priset för båda sofforna eller 2,5:an.
4 900 kr
Blocket.se
Soffor och fåtöljer  ·  Värmlands län

Soffgrupp äkta skinn från finland

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 13 dagar
Hejsan jag har en Soffgrupp med en tresits,en tvåsits och en fåtölj i brunt skinn från Finland. Soffgruppen är riktig fin men har några skrapmärken på som är med i bilden som jag lägger in. . Soffgruppen är ursprungligen från Finland. Priset som jag satt på soffgruppen tycker jag är riktigt billigt pga att en kompis till mig sålde sin soffgrupp för samma pris och de var inte i lika bra skick. Tack på Förhand!
2 000 kr
Blocket.se