Quantcast
Till salu inom: ”

blandras kattunge säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

En stor och vacker svart kattunge. Han är född den 17:e mars och kan flytta till nytt hem när han är 12 veckor (6:e juni). Han växer upp inne och går på kattlåda, han vill ha sällskap och få vara med i det dagliga. Hem där han har möjlighet att kunna gå ut prioriteras. Gärna familjekatt, där han får vara en medlem i familjen. Vi vill gärna att ni träffar honom innan han tingas. Maila gärna för mer information, har ibland svårt att svara i telefon. MVH/ Camilla Andreasson
Zoe behöver ett nytt hem snarast pga allergi Hon är jättefin katthona med mycket kattunge i sig ännu. hon är 9 månader och för närvarande innekatt. hon är van med barn men är lite småskygg för mindre barn, men det är vanesak. önskar att hon kan komma till ett hem på landet där hon kan få va ute, men inget krav. hon är en blandras perser/norsk skogskatt. rumsren och avmaskad. kort o gott- en superfin o mysig katt.
Hej! Nu är wilmas bebisar fem veckor och redo att ta emot besök. De röda, Wilgot o Wilmer är pojkar och sköldpaddan heter Snäckan och är således en tjej. Mamma är norsk skogkatt och pappa är blandras. Vid leverans, 12 v: Avmaskade, chippade, vaccin 1 gång. Jag säljer inte katter som innekatter i lägenhet. Vid leverans medföljer kontrakt på att omplacering endast får ske tillbaka till mig, jag erbjuder livstids support på mina kattungar. De bor idag med hund och en annan katt. Välkommen hem till oss på besök!
2 Söta och Underbara kattungar behöver ett nytt hem! Vi har inte så mycket tid att ta hand om dom. Dom båda är bröder ,Och född den 14:de september. Dom är 11 månader gamla! Dom är både inne och ute katter. Dom är Blandraser. Dom behöver en ny underbar ägare som tar hand om dom , och har mycket väl tid med dom. Vi vill att båda ska komma i ett samma ägare så att dom inte skiljs åt. Katt tillbehör följs med i köpet: Kattlåda 3 Kattskålar Katt shampoo 2 Katt kopplar
Mycket lekfull och busig kattunge söker nytt hem. Han är van vid att vara ute mycket så det vore bra om han får möjlighet till det i det nya hemmet. Han är alldeles för livlig att hållas inomhus. Det vore nog även bra om det fanns en till katt i det nya hemmet som han kan leka med. Han är van vid hundar så det är inge problem alls. Han är född 19 juni alltså 3 månader nu =) Kattungen är äldre än 12veckor och avmaskad vid försäjning. Han är blandras men vi vet att han har skogskatt i sig.