Quantcast
Till salu inom: ”

dvärgpinscher chihuahua blandras säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Chihuahua

Nyköping
Chihuahua

Örebro
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jag har 6 st supersöta blandras valpar till salu pojkar & flickor! De är nu 6 veckor ! Mamman: Dvärgpinscher/ jackrussel Pappan: Dvärgpinscher/ chihuahua De är mest dvärgpinscher! LEVERANSKLARA: 11 februari De kommer då att vara: *Chippade *vaccinerade *avmaskade *reg. Jordbruksverket *vet. Besiktade Pris: 6500kr Tingningsavgift 1500kr som ej betalas tbx vid ånger! Ring eller maila för mer info! Tel. 076-2256235 Mail: isabella.ekman@live.se
Tyvärr måste jag göra mig av med Rembo på grund av ändrade familjeförhållande. Han blir snart 2 år och är blandras Chihuahua/dvärgpinscher! Han är en glad hund som älskar småbarn och gillar att vara ute, leka med bollar, pinnar m.m Är han rätt för dig, hör gärna av dig! OBS- endast seriösa köpare! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Små söta korthåriga valpar säljes till varaktiga hem. Mamma är Chihuahua och pappan är dvärgpinscher. De är leveransklara den 18 april och kommer då att vara chippade, avmaskade, vaccinerade samt vet. besiktigade. 2 hanar och 1 tik. Bild nr 1 och 2 är hanar en mörkare och en ljusare röd. Sista bilden är tiken. Fler bilder kan mailas Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Nu är det dags att sälja våran hundvalp. Det är en hane och han är 9 veckor på tisdag. Då är han besiktad, vaccinerad och chippad. Han är en blandras, mamman är chihuahua och kavaljer, pappan är chihuahua och dvärgpinscher. Han är van vid andra hundar samt katter och även barn. Han är leveransklar 19/7 - 2013 Här är bilder på mamman o pappan jag har dom själv jag fick tre valpar o bara endast hannen kvar priset kan diskuteras Endast seriösa köpare! Inga byten endast pengar.
På grund av allergi tvingas vi sälja vår 10 veckor gamla valp. Han är en blandras mellan Chihuahua och Dvärgpinscher (75% chihuahua). Han är väldigt godmodig och trofast, han har mycket energi och är lekfull, men kan även somna snabbt om han märker att det inte händer någonting. Han är både barn och kattvan från hemmet. Rumsren (bajsar ute, kan ibland kissa inomhus). Hunden är vaccinerad, avmaskad, chippad och veterinärbesiktigad. Papper finns och medföljer. Vi skickar även med mat, filtar och gossedjur som han tycker mycket om. Han är redo att lämna boet nu.