Till salu inom

"dvärgpinscher chihuahua blandras säljes"

Säffle
Idag

Kaninungar Belgisk Jätte/Vädur

250 kr
Blocket.se
Surahammar
Idag

Långhåriga kattungar

7 500 kr
Blocket.se
Helsingborg
Idag

Chihuahua valpar levklara

15 000 kr
Blocket.se
Ludvika
Idag

Höns blandning. Isländsk mm

2 500 kr
Blocket.se
Kalmar
Idag

Snälla och söta lejonhuvade...

1 000 kr
Blocket.se
Heby
Idag

Långhårig kattunge

6 500 kr
Blocket.se
Nacka
Idag

Kattungar Maine Coon mix

5 000 kr
Blocket.se
Kungsbacka
Idag

Unik mix franskbulldog/Chih...

17 000 kr
Blocket.se
Falkenberg
Idag

Underbara ragdollblanisar,...

6 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Dvärgpinscher blandras valpar

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 26 dagar
Jag har 6 st supersöta blandras valpar till salu pojkar & flickor! De är nu 6 veckor ! Mamman: Dvärgpinscher/ jackrussel Pappan: Dvärgpinscher/ chihuahua De är mest dvärgpinscher! LEVERANSKLARA: 11 februari De kommer då att vara: *Chippade *vaccinerade *avmaskade *reg. Jordbruksverket *vet. Besiktade Pris: 6500kr Tingningsavgift 1500kr som ej betalas tbx vid ånger! Ring eller maila för mer info! Tel. 076-2256235 Mail: isabella.ekman@live.se
0 kr
Blocket.se
Hund  ·  Kungälv

Rembo 2 år söker nytt hem

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
Tyvärr måste jag göra mig av med Rembo på grund av ändrade familjeförhållande. Han blir snart 2 år och är blandras Chihuahua/dvärgpinscher! Han är en glad hund som älskar småbarn och gillar att vara ute, leka med bollar, pinnar m.m Är han rätt för dig, hör gärna av dig! OBS- endast seriösa köpare! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
3 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Alingsås

Blandras valpar Chihuahua/dvärgpinscher

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 26 dagar
Små söta korthåriga valpar säljes till varaktiga hem. Mamma är Chihuahua och pappan är dvärgpinscher. De är leveransklara den 18 april och kommer då att vara chippade, avmaskade, vaccinerade samt vet. besiktigade. 2 hanar och 1 tik. Bild nr 1 och 2 är hanar en mörkare och en ljusare röd. Sista bilden är tiken. Fler bilder kan mailas Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
5 300 kr
Blocket.se

Hundvalp blandras chihuahua

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 27 dagar
Nu är det dags att sälja våran hundvalp. Det är en hane och han är 9 veckor på tisdag. Då är han besiktad, vaccinerad och chippad. Han är en blandras, mamman är chihuahua och kavaljer, pappan är chihuahua och dvärgpinscher. Han är van vid andra hundar samt katter och även barn. Han är leveransklar 19/7 - 2013 Här är bilder på mamman o pappan jag har dom själv jag fick tre valpar o bara endast hannen kvar priset kan diskuteras Endast seriösa köpare! Inga byten endast pengar.
6 000 kr
Blocket.se

Chihuahua/Dvärgpinscher-Valp

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
På grund av allergi tvingas vi sälja vår 10 veckor gamla valp. Han är en blandras mellan Chihuahua och Dvärgpinscher (75% chihuahua). Han är väldigt godmodig och trofast, han har mycket energi och är lekfull, men kan även somna snabbt om han märker att det inte händer någonting. Han är både barn och kattvan från hemmet. Rumsren (bajsar ute, kan ibland kissa inomhus). Hunden är vaccinerad, avmaskad, chippad och veterinärbesiktigad. Papper finns och medföljer. Vi skickar även med mat, filtar och gossedjur som han tycker mycket om. Han är redo att lämna boet nu.
5 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj