Allt till salu inom "blandras pomeranian japansk spets"

Sortering:
Hund
Göteborg
2 månader

Hund Visa liknande

4 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Norrbottens län

Önska bli fodervärd

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 1 år
Hej fick nyligen ta bort min dvärgpudel pga ålderdom, så nu söker jag en foderhund att ta hand om så min Lhasa mix får en kompis..Hunden bör vara en äldre hund gärna en pensionerad avels hund eller bara en som ni inte har tid med. Bor i piteå med min dotter har hon varannan vecka, är sjukskriven så hundarna blir alldrig själv utan följer med dit jag far. Hundar jag är intresserad av är// Papillon, Lhasa , Toy/dvärg pudel, Pomeranian ,Japansk Spets , blandras går åxå bra.. Hoppas det fins någon äldre hund till oss..
0 kr
Dagensannonser.se
Hund  ·  Helsingborg

Blandras Pomeranian och japansk spets

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 22 dagar
Hej. tyvärr måste jag sälja min lilla vovve på grund av allergi i familjen. Han är 6 månader nu 14/1. han är 50% Pomeranian och 50% japansk spets. Han är super gullig och busig valp väldigt nyfiken och vill delta i det mesta. Han är väldig lekfull. Han har alla papper är chippad har alla sprutor avmaskad m.m Kommer ej sälja honom till vem som helst, därför skulle jag uppskatta om ni kan skicka mail och berätta om er själva... Endast seriösa tack.
3 500 kr
Blocket.se

Små Blandrasvalpar "Dvärgspets"Pomeranian

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Jag har 1st helt ljuvlig lurvig blandras Hane , kvar ! helt leverans klar ! Texas , Han är black and than i färgen . Frisk liten hund . Läs gärna hela anonnsen ! mamman är en chihuahua/papillon blandning och pappan är min renrasiga pomeranian ! valparna är 25%chihuahua 25%papillon 50% pomeranian, de ser ut som små finskaspetsar, hane med stamtavla. De är friska och uppfödda i hemmiljö med familj , På landet finns ingen partella eller någon annan ärftlig sjukdom hos föräldrarna. Mina hundar är aldrig i kontakt med exempelvis smuggel hundar . Jag har hållit på med raserna och uppfödning i 15 år och är seriös ! Och nogran. mycket hanterade vana att vara både ute och inne . passar både till sällskap och till träning då de är lättlärda och tillgivna . Mycket intelligenta . Krav är sann djurvän, gärna hundvan ,men inget krav . hade vart kul om någon ville ha en av dessa till lite träning , men går utmärkt att bara ha som sällskap och en trogen familjemedlem. De är små blir ca:25cm 4kg som vuxen , men inte ömtåliga , robusta små goingar som tål väder vind och hantering ! vi är 8 veckor och lev,kl, säljes vet,bes,vacc,chippade,avmaskade 3 gång. Pris:6500kr handp, 1500kr om man vill tinga ring vid intresse maila inte . ej avbet,ej bildsamlare, vi är leverans klara så fort vi blir tingade, åker jag till vetrinären , ni är mycket välkomna att ringa om ni fastnar för lilla Texas! vid intr, har jag cremfärgade pomeranian valpar, med en liten skvätt japansk spets i . som är levkl, om ca:3veckor Säljes ej under 8veckor Lilla Texas på bilden är 8 veckor nu och vet,bes,chippad avmaskad och färdig att flytta Ring maila inte ! Tel:070-3454806 jag kollar sällan mail Linda,
6 500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj