Quantcast
Till salu inom: ”

blandras pomeranian japansk spets säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej fick nyligen ta bort min dvärgpudel pga ålderdom, så nu söker jag en foderhund att ta hand om så min Lhasa mix får en kompis..Hunden bör vara en äldre hund gärna en pensionerad avels hund eller bara en som ni inte har tid med. Bor i piteå med min dotter har hon varannan vecka, är sjukskriven så hundarna blir alldrig själv utan följer med dit jag far. Hundar jag är intresserad av är// Papillon, Lhasa , Toy/dvärg pudel, Pomeranian ,Japansk Spets , blandras går åxå bra.. Hoppas det fins någon äldre hund till oss..
Hej. tyvärr måste jag sälja min lilla vovve på grund av allergi i familjen. Han är 6 månader nu 14/1. han är 50% Pomeranian och 50% japansk spets. Han är super gullig och busig valp väldigt nyfiken och vill delta i det mesta. Han är väldig lekfull. Han har alla papper är chippad har alla sprutor avmaskad m.m Kommer ej sälja honom till vem som helst, därför skulle jag uppskatta om ni kan skicka mail och berätta om er själva... Endast seriösa tack.
Finns det någon som har en liten hund, max 3 år? Eller har valpar eller valpar på gång? Vi är ett par närmare 30 som har livslång erfarenhet av hundar och som nu söker en liten knävovve som får bli våran nya familjemedlem. Dom mest intressanta raserna för oss är: *Pappilon/ phalene. *Chihuahua.*Japanese chin. *Jack Russel. *Pomeranian ( Dvärgspets ) .* Japansk spets.*Pekingese.* Shetland sheepdog.* Tibetansk spaniel.* Tysk spets.*Även blandraser är av intresse, dock inte blandisar med mer än 3 raser i. Vi vill helst betala max 4500 i nuläget, vill du ha mer pengar för den så kan vi gå med på det om du erbjuder av/delbetalning, men avstår helst från det då vi hellre vill betala kontant.Hunden ska självklart vara frisk och ha papper.Vi ser helst att hunden bor i närheten av Jämtland, Västernorrland, Västerbotten, Gävleborg, Dalarna, men inget måste. Vi erbjuder hunden: * Ett livslångt hem. * Mycket mys och lek. * Aktivering. * Ett kärleksfullt hem helt enkelt och allt som en liten vovve vill ha av sin Matte & Husse. Så har du en liten mysig hund att sälja eller ha på foder så kontakta oss genast, skicka ett mail med info, prisförslag och om det finns bilder.Vi väntar med spänning.
Jag har 1st helt ljuvlig lurvig blandras Hane , kvar ! helt leverans klar ! Texas , Han är black and than i färgen . Frisk liten hund . Läs gärna hela anonnsen ! mamman är en chihuahua/papillon blandning och pappan är min renrasiga pomeranian ! valparna är 25%chihuahua 25%papillon 50% pomeranian, de ser ut som små finskaspetsar, hane med stamtavla. De är friska och uppfödda i hemmiljö med familj , På landet finns ingen partella eller någon annan ärftlig sjukdom hos föräldrarna. Mina hundar är aldrig i kontakt med exempelvis smuggel hundar . Jag har hållit på med raserna och uppfödning i 15 år och är seriös ! Och nogran. mycket hanterade vana att vara både ute och inne . passar både till sällskap och till träning då de är lättlärda och tillgivna . Mycket intelligenta . Krav är sann djurvän, gärna hundvan ,men inget krav . hade vart kul om någon ville ha en av dessa till lite träning , men går utmärkt att bara ha som sällskap och en trogen familjemedlem. De är små blir ca:25cm 4kg som vuxen , men inte ömtåliga , robusta små goingar som tål väder vind och hantering ! vi är 8 veckor och lev,kl, säljes vet,bes,vacc,chippade,avmaskade 3 gång. Pris:6500kr handp, 1500kr om man vill tinga ring vid intresse maila inte . ej avbet,ej bildsamlare, vi är leverans klara så fort vi blir tingade, åker jag till vetrinären , ni är mycket välkomna att ringa om ni fastnar för lilla Texas! vid intr, har jag cremfärgade pomeranian valpar, med en liten skvätt japansk spets i . som är levkl, om ca:3veckor Säljes ej under 8veckor Lilla Texas på bilden är 8 veckor nu och vet,bes,chippad avmaskad och färdig att flytta Ring maila inte ! Tel:070-3454806 jag kollar sällan mail Linda,
Planerar små Dvärgspets bl, till våren och sommaren lägger ut lite bilder på tidigare kullar. med lite chihuahua i en kull , och en kull med lite japansk spets i storleken blir mellan 2-4-5kg som vuxen. söker gott hem . De är mycket hanterade , och jätte goa, bra mentalitet ,lättlärda vart ute , badat klippt klor, mm, uppväxt med oss vet,bes ua,vacc,chippad,avm, svensk född inga smuggel föräldrar finns heller inblandade , föräldrarna finns att se hemma, pappan har stamtavla. säljes av uppfödaren. mycket lättlärda små intelligenta hundar, funkar bra både till sällskap och träningskompis . små men robusta och tåliga . i olika färger, röda,sobel, hel svarta,och creme,eventuellt than färgade ,mm,kan det bli. men, får se vad det blir för färger. Fina har de blivit innan. och kommer blir denna gången med , Bara sanna djurvänner och goda hem, som bara är ute efter en fin sällskapshund, det är blandras, även om det är mest pomeranian i är det inte renrasiga , Det blir därför väldigt unika valpar med. En personlig liten hund. . ej avbet,foder , eller bildsamlare . pris:7500kr Ni är välkomna att ringa vid intresse på tel: 070-3454806 , maila inte, Säljes inte under 8 veckor