Quantcast
Till salu inom: ”

pomeranian blandras säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Det är med stor sorg i hjärtart jag har tagit detta beslut. Jag måste tyvärr sälja min underbara lille hund. Han är en blandras mellan pomeranian/australisk terrier. Han är kastrerad. Han är lugn och hamnar aldrig i bråk. Tycker dock inte om barn så har du barn under 16 behöver du inte höra av dig! Jag låter inte första bästa ta honom utan det är den mest passande som får ta över honom. Han är chipmärkt och över 8 veckor.
Charlie lånas ut till friska och sunda tikar. Även blandras tikar. Han är renrasig pomeranian med stamtavla Testikelintyg UA och patellastatus 0/0 Charlie är en genomsnäll, charmig kille. Han har aldrig morrat eller visat agressiva tendenser. Han älskar allt o alla, små och stora. Vikt 3,2 kilo Pris 2500:- som är en engångskostnad. Omparning vid nästkommande löp om tiken går tom ingår i priset.
Har en underbar liten Pomeranian Blandras som jag tyvärr inte har möjlighet och ta hand om längre. Jag har haft henne sen december förra året. hon föddes i september 2012. Hon är chippad och vaccinerad och försäkrad. Hon har inga hälso problem och är en underbar liten krabat. Alla tillbehör så som koppel, säng, foder ingår vid köp. Låter det intressant så är det bara och höra av sig!
Två blandras pojkar är nu redo att flytta. Mamman är chihuahua och Pappilon Pappan är pomeranian och lite chihuahua. Dom är vana vid små barn, katter och andra hundar. Dom är leveransklara 14:e februari då dom är 8:a veckor gamla. Vid leverans är dom vaccinerade, chippade, avmaskade, besiktigade och doldafelförsäkrade i 3 år. En mycket positiv och frammåt blandning. Båda Föräldrarna finns här hemma. Hör av er för fler frågor och bilder.
Säljer min söta blandras valp för att jag blivit mamma o är ensamstående och har inte tid till honom, vilket jag inte insåg förrän jag fått min dotter. Han är 6 månader gammal. Han är mycket lugn och snäll och lyssnar bra. Han är rumsren, älskar barn och katter. Rasen är pekingese och pomeranian kallas peka pom. Jag vill att han får ett kärleksfullt hem där han får den uppmärksamhet och kärlek han är värd. Han är vaccinerad, chippad och avmaskad. Pris:5000kr kan eventuellt diskuteras lite då jag gärna vill att han kommer till En bra person/personer.