Quantcast
Till salu inom: ”

hund blandras labrador till salu säljes

Vovve

Västra Götalands län

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Böcker

Trelleborg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej Nu med sorg måste jag sälja min hund så fort så möjligt P.G.A flyttar till Alingsås och har ingen tid hon är tränat på lydnadträning , även gått på hundkurs hon är blandras mellan schäfer och labrador hon 9 månader gammal vän med katter , hundar ,barn ,vac,chipd viktigaste är att hon får leka och springa med andra hundar och bollar så mycket så möjligt och att få en säng att sova på om du har frågor maila mig bara seriösa personer får ringa PRISET GÅR ATT DISKUTERA OM DU ÄR DEN RÄTT PERSONEN FÖR HENNE Mvh Karib
Har en underbar blandraskille som akut måste hitta ett nytt hem. Han är 17 månader. En aktiv hund som älskar att springa i skogen men kräver en del "hjärngympa"med för att må bra. Trivs bäst som ensamhund, inget problem att träffa andra hundar. Han är blandras mellan dobermann, labrador och antagligen schäfer. Kastrerad. Tycker om barn, och tycker om att gosa i soffan. Önskar att han komma till någon som har mycket tid och kärlek till Basic, för det är han verkligen värd!! Endast seriösa som hör av sig tack!
Hej! Sätter ut annons igen då det är bråttom. Söker ett harmoniskt hem för vår 8 mån. hanhund. Priset inte viktigt utan ett varaktigt hem. Blandras mellan vit herdehund / gråhund+labrador. Chipmärkt vaccinerad vet.intyg U.A Avmaskad Han är en nyfiken och mycket social hund som går ihop med barn,katter och andra hundar. Stabil och trevlig hund. Kan vara ensam hemma och skäller ej då. Mycket intelligent och lär sig saker fort. Kan redan otroligt mycket. Mycket kärleksfull och gosig. Då vi bara hjälper honom att hitta ett nytt hem. Vi ingen möjlighet att behålla honom. Har redan en hund i hemmet annars hade vi gärna haft kvar honom. Söker nytt hem akut..! Mvh. Nina 0765-605644
Myran är en mycket snäll och underbar liten valp, tyvärr funkar det inte eftersom våran andra hund inte klarar av henne.. därav att hon behöver ett nytt hem, Jag önskar att hon kommer till ett riktigt hem där hon kan få mycket kärlek & att ni har mycket tid till henne! Myran är blandras med: schäfer, golden Retriever, och berner sennen , labrador. Helysvart fast vit från halsen o neråt 2 vita fläckar på båda baktassar. Mer Info kan vi ta via Telefon.
Tyvärr måste jag göra mig av med min älskade Svea pgr av ändrade familjeförhållanden. Hon blir 9 månader den 15 Januari och är en blandras mellan rottis och labrador. Hon är en väldigt glad tjej som älskar att lufsa i skogen. Hon är väldigt intelligent och gillar utmaningar där hon får tänka. Fungerar bra med barn och andra hundar och är uppväxt med en katt. Jag söker ett hem till henne där hon får tillgångtill långa promenader och mycket motion och självklart mycket kärlek. Vid intresse maila mig så berättar jag mer!