Till salu inom

"hund blandras labrador till salu säljes"

Halmstad
Igår

Gosiga kattungar

1 500 kr
Blocket.se
Uppsala
Igår

Soffa

500 kr
Blocket.se
Vårgårda
Igår

Shih-tzu tik skk reg

Blocket.se
Norrköping
Igår

Cavapoo valpar 1:a generati...

25 000 kr
Blocket.se
Norrtälje
Igår

Miniatyrbullterrier tik. Ha...

14 000 kr
Blocket.se
Härnösand
Igår

Kanin hane

300 kr
Blocket.se
Jokkmokk
Igår

Britax smile 2

3 000 kr
Blocket.se
Haninge
Igår

Chihuahua valpar

16 500 kr
Blocket.se
Norrtälje
Igår

Fransk bulldog

29 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Göteborg

Schäfer blandras

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej Nu med sorg måste jag sälja min hund så fort så möjligt P.G.A flyttar till Alingsås och har ingen tid hon är tränat på lydnadträning , även gått på hundkurs hon är blandras mellan schäfer och labrador hon 9 månader gammal vän med katter , hundar ,barn ,vac,chipd viktigaste är att hon får leka och springa med andra hundar och bollar så mycket så möjligt och att få en säng att sova på om du har frågor maila mig bara seriösa personer får ringa PRISET GÅR ATT DISKUTERA OM DU ÄR DEN RÄTT PERSONEN FÖR HENNE Mvh Karib
3 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Halmstad

Underbar blandraskille måste bort akut

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Har en underbar blandraskille som akut måste hitta ett nytt hem. Han är 17 månader. En aktiv hund som älskar att springa i skogen men kräver en del "hjärngympa"med för att må bra. Trivs bäst som ensamhund, inget problem att träffa andra hundar. Han är blandras mellan dobermann, labrador och antagligen schäfer. Kastrerad. Tycker om barn, och tycker om att gosa i soffan. Önskar att han komma till någon som har mycket tid och kärlek till Basic, för det är han verkligen värd!! Endast seriösa som hör av sig tack!
2 500 kr
Blocket.se
Hund  ·  Göteborg

Valp 8 månader söker akut omplacering

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 10 dagar
Hej! Sätter ut annons igen då det är bråttom. Söker ett harmoniskt hem för vår 8 mån. hanhund. Priset inte viktigt utan ett varaktigt hem. Blandras mellan vit herdehund / gråhund+labrador. Chipmärkt vaccinerad vet.intyg U.A Avmaskad Han är en nyfiken och mycket social hund som går ihop med barn,katter och andra hundar. Stabil och trevlig hund. Kan vara ensam hemma och skäller ej då. Mycket intelligent och lär sig saker fort. Kan redan otroligt mycket. Mycket kärleksfull och gosig. Då vi bara hjälper honom att hitta ett nytt hem. Vi ingen möjlighet att behålla honom. Har redan en hund i hemmet annars hade vi gärna haft kvar honom. Söker nytt hem akut..! Mvh. Nina 0765-605644
1 900 kr
Blocket.se
Hund  ·  Karlskrona

Valpen myran 9veckor

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Myran är en mycket snäll och underbar liten valp, tyvärr funkar det inte eftersom våran andra hund inte klarar av henne.. därav att hon behöver ett nytt hem, Jag önskar att hon kommer till ett riktigt hem där hon kan få mycket kärlek & att ni har mycket tid till henne! Myran är blandras med: schäfer, golden Retriever, och berner sennen , labrador. Helysvart fast vit från halsen o neråt 2 vita fläckar på båda baktassar. Mer Info kan vi ta via Telefon.
3 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Västmanlands län

Lilla Svea söker nytt hem.

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Tyvärr måste jag göra mig av med min älskade Svea pgr av ändrade familjeförhållanden. Hon blir 9 månader den 15 Januari och är en blandras mellan rottis och labrador. Hon är en väldigt glad tjej som älskar att lufsa i skogen. Hon är väldigt intelligent och gillar utmaningar där hon får tänka. Fungerar bra med barn och andra hundar och är uppväxt med en katt. Jag söker ett hem till henne där hon får tillgång till långa promenader och mycket motion och självklart mycket kärlek. Vid intresse maila mig så berättar jag mer!
500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj