Till salu inom

"schäfer labrador valpar säljes"

Göteborg
4 år

Hanhund sökes till avel

ABC-Annons.se
Tumba
5 år

Dagmatte

ABC-Annons.se
Butik Kronobergs län
11 år

Valpskolan

Hyrahyra.se
Kungsbacka
Igår

Dvärgpudel Bichon blandrasv...

35 000 kr
Blocket.se
Sigtuna
Igår

Pomchi valpar

18 000 kr
Blocket.se
Härnösand
Igår

Chihuahua-valpar

25 000 kr
Blocket.se
Nyköping
Igår

Underbara "Pomchi" valpar

23 000 kr
Blocket.se
Trelleborg
Igår

Ovcharka/Ovtjarka

18 750 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Bromölla

Schäfer / labrador valpar

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Nu är våra underbara små schäfer/labrador valpar leveransklara. Dem är födda den 7 juni och är över 8 veckor. Det är 4 st hanar. Dem älskar barn, vana vid människor och andra djur. Dem är väldigt lekfulla och sociala och älskar att vara uppe i famnen och bli runtburna. Vi accepterar delebtalning om hemmet är rätt. Vid leverans är dem chippade, vaccinerade, avmaskade och vetbesiktade. Mamman är jaktlabrador men ej använd till jakt, hon finns att visa upp. Pappan är schäfer och tyvärr inte vår.
2 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Kronobergs län

Blandras hund

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 23 dagar
Med sorg i hjärtat måste vi göra oss av med denna fina blandras hund. "Zelda" är en tik på 3 år till sommaren. Hon är en blandning mellan 50 % schäfer, australisk sheepherd och labrador. Hon älskar att få vara med. Kan det vanliga som sitt,ligg stanna m.m. Hon älskar bus och lek. Van vid andra hundar och katter. Hon fick 8 valpar i våras som blev mycket fina. Säljer henne enbart för att tiden inte finns då vi ha 2 andra hundar. Endast seriösa svar ! Hem viktigare än priset.
4 500 kr
Blocket.se
Hund  ·  Tingsryd

Pigga och glada blandisvalpar

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej! Vi är 12 st schäfer/labrador valpar (5 st hanar och 7 st honor) som söker varaktiga hem med mycket kärlek och bus. Vi är uppväxta på landet tillsammans med småbarn, katter och andra hundar. Vi föddes den 19 juni 2012 och är flyttklara v. 34. Då vi flyttar är vi vet. besiktigade vaccinerade, chipmärkta. Handpenning 1500 :- Vid intresse ring efter 15.00 på vardagar eller på helgen. Skicka annars ett mail och berätta om dig själv så hör vår matte av sig.
3 500 kr
Blocket.se

Schäfer / Labrador valpar 8 veckor

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 21 dagar
Schäfer - Labrador mix ( blandrasvalpar ), 8 veckor och klara att få flytta till egna hem. Det finns både tik och hane. De har fått växa upp med oss i hemmiljö med barn, katt och kanin, vilket resulterat i att de är väldigt glada och sociala. Mor och far är sunda familjehundar med perfekta temperament, de båda har bra höfter. Valparna kommer vid leveransen att vara: -Veterinär besiktigade -Chippade med papper till Jordbruksverket -Vaccinerade -Avmaskade Valpfoder, snuttefilt och samtliga veterinärintyg medföljer. 4500 kronor st
4 500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj