Quantcast
Till salu inom: ”

schäfer labrador valpar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Valpskolan
F
Kronobergs län
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu är våra underbara små schäfer/labrador valpar leveransklara. Dem är födda den 7 juni och är över 8 veckor. Det är 4 st hanar. Dem älskar barn, vana vid människor och andra djur. Dem är väldigt lekfulla och sociala och älskar att vara uppe i famnen och bli runtburna. Vi accepterar delebtalning om hemmet är rätt. Vid leverans är dem chippade, vaccinerade, avmaskade och vetbesiktade. Mamman är jaktlabrador men ej använd till jakt, hon finns att visa upp. Pappan är schäfer och tyvärr inte vår.
Med sorg i hjärtat måste vi göra oss av med denna fina blandras hund. "Zelda" är en tik på 3 år till sommaren. Hon är en blandning mellan 50 % schäfer, australisk sheepherd och labrador. Hon älskar att få vara med. Kan det vanliga som sitt,ligg stanna m.m. Hon älskar bus och lek. Van vid andra hundar och katter. Hon fick 8 valpar i våras som blev mycket fina. Säljer henne enbart för att tiden inte finns då vi ha 2 andra hundar. Endast seriösa svar ! Hem viktigare än priset.
Hej! Vi är 12 st schäfer/labrador valpar (5 st hanar och 7 st honor) som söker varaktiga hem med mycket kärlek och bus. Vi är uppväxta på landet tillsammans med småbarn, katter och andra hundar. Vi föddes den 19 juni 2012 och är flyttklara v. 34. Då vi flyttar är vi vet. besiktigade vaccinerade, chipmärkta. Handpenning 1500 :- Vid intresse ring efter 15.00 på vardagar eller på helgen. Skicka annars ett mail och berätta om dig själv så hör vår matte av sig.
Schäfer - Labrador mix ( blandrasvalpar ), 8 veckor och klara att få flytta till egna hem. Det finns både tik och hane. De har fått växa upp med oss i hemmiljö med barn, katt och kanin, vilket resulterat i att de är väldigt glada och sociala. Mor och far är sunda familjehundar med perfekta temperament, de båda har bra höfter. Valparna kommer vid leveransen att vara: -Veterinär besiktigade -Chippade med papper till Jordbruksverket -Vaccinerade -Avmaskade Valpfoder, snuttefilt och samtliga veterinärintyg medföljer. 4500 kronor st