Quantcast
Till salu inom: ”

blocket kronoberg säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Dina arbetsuppgifter På uppdrag åt kund söker vi dig som är en C++ utvecklare. Vår kund verkar inom IT-branschen med expansionsplaner och behöver förstärkning. Vi söker dig som har jobbat med höga krav på funktionalitet, tillgänglighet, stabilitet och prestanda. Du kommer att ingå i ett mindre team som tillsammans tar sig an utmaningar med den produkt som är i ständig förändring för vår kund. Din profil Vi söker dig som är beredd att ta ett stort individuellt ansvar samtidigt som du är en bra lagspelare. Du bör vara van vid snabba förändringar, ha bra stresstålighet och utföra ett noggrant arbete.
Dina arbetsuppgifter Som ledare är du ansvarig för hela testprocessen, du ser till så att dina medarbetare har utrustning och verktyg för testningen samt att leveransen blir kvalitativ och sker i rätt tid. Du ansvarar även för att rutiner efterföljs och att teamet arbetar tillsammans och med en hög grad av noggrannhet. Du ska kunna fånga upp ditt team och visa på möjligheter. Återkoppling och statusuppdateringar ska ske kontinuerligt. Din profil Vi ser gärna att du har erfarenhet av testledning eller projektledning. Som person ska du vara rak, tydlig och trivas i en ledarroll.
Dina arbetsuppgifter Vi söker dig som har erfarenhet av truckkörning och som vill arbeta extra vid sidan av studier eller annan sysselsättning. Du ska kunna hoppa in vid behov, dagtid/kvällar/helger. Tjänsten går inte att kombinera med a-kassa. Din profil Som person ska du kunna hantera stressiga situationer, vara noggrann och ordningssam. Det kan periodvis vara högt tryck på arbetsbelastningen, vilket innebär att du bör ha god fysik och kan samarbeta bra i grupp. Truckkort är ett krav, gärna b4 och b5.
Dina arbetsuppgifter Till vår uthyrningsverksamhet i Växjö söker vi omgående en testare. Vår kund är ett större IT-bolag inom spelbranschen med expansionsplaner som behöver förstärkning. Som testare arbetar du främst med plattformsutveckling, inställningar för spel och granskning av tester. Din profil Som person ska du ha grundläggande kunskaper inom programmering, såsom PHP, java, C ++ eller C # med mera. Vi ser gärna att du har en högskoleutbildning inom systemvetenskap eller liknande. Du har 1-2 års erfarenhet av testning, programmering eller systemutveckling.
Information om uppdraget Information om uppdraget: Academic Work söker nu en självgående nätverkstekniker för rekrytering till Boss Media. Som en av världens ledande leverantörer av avancerad mjukvara och tekniska lösningar för onlinespel tar Boss Media med dig in i en värld full av vinnande underhållning. Boss Media erbjuder ett komplett utbud av världsledande tjänster och produkter inom onlinespel och sports betting. Som person är du drivande, ansvarstagande och lättsam samt har god samarbetsförmåga. Att vara öppen för förändringar är också viktigt då företaget arbetar i en föränderlig miljö.