Quantcast
Till salu inom: ”

blocket se kronoberg hundar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Skåp

Växjö
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi är en familj med 3 barn som letar efter ett hus att hyra, helst på landet. Våra tre pojkar är 23, 18 och 15 år. Vi har även 6 hundar och 3 katter, våra hundar är lugna och städade, har aldrig förstört något, sommartid är dom ute i hundgårdar, dom är även ute korta stunder övrig tid om det är fint väder. maila gärna om ni har ett hus som står tomt och berätta lite om det så hör vi av oss.
endast 11.700mil. ny besiktigad, Helskin,Ac,Färddator,Ac,Railers,Tonade ruttor,antispinn,cruse controll, bytt kamrem,batteri,sentrallås,Mycket vällvårdad rök och hund fri. billigare vi snabbt köp Extrauppgifter Märke: Volvo Drivhjul: Framhjulsdriven Modell: V70 Hästkrafter: 140 Hk I trafik: 2000-04-18 Motorstorlek: 2435 cc Biltyp: Kombi CO2-utsläpp: 225 g/km Färg: Mörkröd
Renrasiga Jack Russell valpar 2 st hanar med fina linjer säljes. Föräldrarna och morföräldrarna är prisbelönta, finns i hemmet. Valparna kommer att vara mycket vana vid barn och andra djur, sociala, glada och mycket hanterade. Är avmaskade, chipmärkta, vaccinerade och veterinärbesiktigade utan anmärkning. De är leveransklara vecka 28:a i Juli då de är 8:a veckor. Tingas mot handpenning 1000:- Säljes förmånligt!
Capillatus Adidas"Adde" är nu 11 v och vill flytta hemifrån! Född 3/4-11 och är efter Rajfax Diezel d´Uvinju of petite S12830/2005 och Maldas Cayenn S32140/2007. Båda föräldrarna finns att se hos uppfödaren! Dom är välmeriterade inom bruks, lydnad och utställning! "Adde" vill gärna komma till någon som är intresserad av att jobba och/eller ställa ut honom då han redan visar att han är en framtida guldklimp! Billigare vid snabb affär! Mer info: 123minsida.se/Kennel_Capillatus Åsa(uppfödaren)0766312597 - Kristianstad. Finns i Ljungby hos "lill-matte"!
Hej, jag har en hund som heter Sally, hon är 2 1/2 år. Sally är en mycket aktiv och underbar hund som älskar pinnar och vatten. Hon vill komma ut på landet där hon kan leka och träna med DIG, hon är mycket lätt lärd. Måste vara nån som är mycket aktiv och orkar med att akivera henne. Hon älskar barn och andra människor. Men när det gäller pinnar så vaktar hon mot andra hundar, det kan vara bra att veta. Säljes ej till oserigösa personer!!!