Allt till salu inom "blocket lagotto"

Sortering:
Motala
19 dagar

Cockerlotto/Dvärgpudel

16 000 kr
Blocket.se
Filipstad
2 månader

hundvalpar lagotto/schapendoes

13 000 kr
Blocket.se
Täby
Idag

Helmet

100 kr
Blocket.se
Höör
Igår

Nemo Tensor 25L Liggunderlag

1 000 kr
Blocket.se
Igår

Doro 8050 smartphone

700 kr
Blocket.se
Italien
Igår

Pizzo

90 000 kr
Blocket.se
Eksjö
Igår

Sonos play 5 & play 1

3 400 kr
Blocket.se
Gotlands län
Igår

Ikea byrå Malm

150 kr
Blocket.se
Bromma
Igår

Saccosäck

150 kr
Blocket.se
Kristinehamn
Igår

Toyota Avensis Kombi 2.0 D-...

25 000 kr
Blocket.se
Butik

Lagotto Romagnolo

195 kr
NYTT Bokus

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Östergötlands län

Lagotto valpar

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Fäller ej - Lättlärda - är Aktiva - Lekfulla Lagotto-valpar - Uppfödda i hemmiljö 2 st härliga vit o brun - fläckiga. 2 hannar Valpar uppfödda privat, de föddes den 12 juni, HD röntgade och Ögonlysta föräldrar Veterinärbesiktigade säljes enligt SSK;s regler Säljes till endast seriösa köpare, dock tidigast den 8 augusti. Välkomna att höra av er ! Ring mig för mer information och bilder.
12 500 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Motala

Dagmatte till ung lagotto

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vi letar nu efter en dagmatte till vår lagottotjej Rufsa som är fem månader!Hon är en snäll o pigg liten vovve med mkt. bus i sig. Eftersom hon är så ung o har mkt. kvar att lära sig söker vi efter en person med hunderfarenhet, gärna van vid unghundar. Du behöver ha tålamod o vara beredd att aktivera henne i lagom dos under dagen! Vi behöver tillsyn från v. 35, jag väntar just nu på schema o kommer snart veta vilka dagar vi behöver hjälp. Kontakta Jenny på 073-9769911 eller maila om du är intresserad. Ett plus om du bor i närheten av mossenområdet i Motala!
0 kr
Blocket.se
Hund  ·  Degerfors

Lagotto romangnolo/ Rottweiler valpar

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Nu finns det 1 tik och 3 hanar kvar . de är nu inne på sin 10:e vecka. De är vana vid barn, katter och andra hundar. Uppfödda i hemmiljö, med goda hundförebilder. Detta är en blandning som ger oerhört positiva hundar, trygga, sociala, alerta hundar. första bilden är på pappan andra bilden är på mamman. De är klara för omgående leverans, viss leverans kan ordnas. Vid leverans är de chippade, vaccinerade reg i jordbruksverket samt avmaskade . Endast seriösa spekulanter , dogfighters osv undanbedes.
4 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Piteå

Lagotto söker nytt hem

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Vi har en tik på snart 18 månader som söker nytt hem pga allergi. Hon är INGEN problem hund utan en mycket trevlig ung dam som kan grunderna i träning. Drar INTE i kopplet, går att ha lös utan problem. Hon kommer att vara vet.besiktad som ej är äldre än 7 dagar innan försäljning. Hon är renrasig med stamtavla, men ej utställd! Hon är en underbar sällskapshund med ett fantastiskt temperament! Låter detta intressant, tveka inte utan hör av er!
8 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Härryda

Lagotto Valpar

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Valpar till salu, de är vita med bruna fläckar. Leverensklara, de levereras med ett startpaket och en dolda fels försäkring. Både mamman och pappan är våra egna hundar, de är höftledsröntgade och ögonlysta med godkänt resultat. Bra stamtavla, båda förädrarna har ett bra temprament och är mycket trevliga. Uppväxta i hemmiljö. Säljes enligt SSK:s regler För mer information besök vår hemsida www.kennelgurdon.se Om ni har frågor kontakta oss via mail, contact@kennelgurdon.se eller via telefon.
15 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj