Quantcast
Till salu inom: ”

blocket leonberger säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F

Tidigare annonser till salu

världens snällaste/stabilaste tik leonberger/shäfer på 4 år säljes, ingen problem hund, utan älskar allt och alla allt från katter till kor/människor. denna tik är tränad i bla agility lydnad spår vatten räddning hon har varit våran "försökts" kanin och vi har testat på det mästa med henne, hon älskar all aktivering och lyder mer än gärna!! detta är den perfekta familjehunden, gärna barn familj dåhon älskar barn, säljes pga platsbrist och hamnar inte i första bästa hem, utan seriösa personer gör sig besvär att ringa obs: säljs ej över telefon!!
hej. tyvärr måste jag sälja lilla Diva p.g.a att jag inte har tiden med henne, jobbar för mycket. hon är då 11 veckor gammal. Hon är nästan helt rumsren och är en himmla kelen hund. för mer info om henne så kontakta min syster på nummer 0709328089. då jag jobbar mycket och kan inte svara. hon besvarar på alla eran frågor. Diva är då äldre än 8 veckor gammal. Hon är: Vaccinerad veterinärbesiktad cippad ni är välkommna att höra av er och titta på henne. blandras mellan scäfer,st.bernad och leonberger.
Då en köpare ångrat sig finns nu åter våran tikvalp Bella (SE39571/2011) ute till försäljning. Hon är snart 15 veckor och behöver nu hitta en ny familj som hon kan få känna som sin egen. Hon är en mycket social liten tjej som älskar allt och alla. Gillar att upptäcka nya saker och gärna vill vara med, en valp som vi tror mycket på. Belinda Säljs enligt SKK´s avtal. Vid flytten följer ett startpaket från oss med div. saker. Tveka inte att höra av Er via telefon eller Mail Vänligen Camilla & Mikael