Quantcast
Till salu inom: ”

blocket sörmland säljes

Analfabeten
F

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Hej! Jag heter Elin och har en termin kvar av mina studier i Sörmland och har bestämt mig för att återvända till Stockholm för att arbeta ett år innan jag påbörjar studier på högskola i Stockholm. Därför vill jag nu hyra en lägenhet. Lägenheten jag söker är en etta i Stockholms innerstad eller närliggande områden med maxhyra 5000 kr/månad. Jag är 22 år gammal, en ekonomisk, skötsam och noggrann person. Röker inte och har inga husdjur. Goda referenser finns. Önskar tillträde från augusti i år. Kanske har du något som skulle passa?
Presentation Foria - ett av Sveriges största företag för transport- och maskintjänster söker tre säljare till vårt marknadsområde i huvudsak Storstockholm och Sörmland. Du kommer att genomföra nyförsäljning för att öka FORIAs kundstock inom hela tjänsteportföljen. Vi söker dig som är i början av din säljkarriär (juniorsäljare) och vill få möjlighet att arbeta i ett expansivt företag, med ett starkt varumärke och intressanta och utvecklande arbetsuppgifter. Tillsammans med dina kollegor kommer du att stärka Forias position på marknaden. Vi ser gärna kvinnliga sökande.
HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER Som chefsjurist har du det sammanhållande ansvaret för sparbankens komplicerade juridiska ärenden. Du företräder sparbanken i förekommande processer samt upprättar och granskar Sparbankens avtal. Som chefsjurist är du även sparbankens compliance med ansvar för regelefterlevnad och du är ett internt stöd kring regelverk och förändringar. Chefsjuristen är också sparbankens klagomålsansvarige. I arbetsuppgifterna ingår dessutom uppdraget att vara styrelsens och sparbanksstämmans sekreterare. KVALIFIKATIONER Jur kand examen med notariemeritering God erfarenhet från liknande arbete inom bank- och finansmarknadsjuridik
Hej! Vi är två skötsamma tjejer, 25 och 28 år, som studerar personalvetarprogrammet på Göteborgs universitet. Vi har två år kvar på programmet och söker därför kontrakt på minst 1 år. Vi är intresserade av att bo i centrala Göteborg och det bör vara en 3:a. Vi båda har god ekonomi och mycket bra referenser. Vi har inga betalningsanmärkningar,rökfria och är pålitliga. Lisa: 28-årig tjej från Sörmland som tidigare arbetat som lärare. Bott i Göteborg sedan 2010 och jobbar extra inom hotell & resturang branchen paralellt med studierna. Alexandra: Är uppvuxen i Göteborg & har fast helttidsanställning, men jobbar deltid nu under studietiden. Hör gärna av dig till oss! Mvh Alexandra:0708528032 Lisa:0736199618
En riktigt fin vit sängram. Resårmadrassen art nr 9893 som man kan se på http://www.refurn.se/mobler.php?id=9893 Varan finns för stunden i vår lokal i Stjärnhov/Sörmland men vi kan kostnadsfritt köra den till vår lokal i Bromma. Se även våra andra möbler på www.refurn.se Skick: Fint skick men färgen har spruckit lite i ryggdelens baksida. Mått: Längd 196 cm, bredd 85 cm med plats för en 80 cm bred madrass, höjd 116 cm. Uppge artikelnummer 10210.