Quantcast
Till salu inom: ”

blocket stockholm cyklar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

TA CHANSEN NU!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kanon hojen för dig som vill ha en bra billig cykel till den kommande hojsäsongen. Perfekt för nybörjaren men funkar bra även för den mer erfarna föraren också. Går som ett skott i ett mycket bra skick trots sin ålder. Ta chansen nu att köpa denna fina hoj för en billig penning. FINNS ÄVEN MÖJLIGHET ATT HYRA FÖR DEN SOM HÅLLER PÅ MED KÖRKORTET.500KR/DAG Pajaser som ej är seriösa undanbedes att ens svara på denna annons.RESPEKTERA DETTA TACK. Ni övriga är hjärtligt välkommna att höra av er så kan jag garantera att ni kommer bli nöjda med denna hoj.
Säljer nu en cykel som är perfekt för vuxna. Det finns några åtgärder som kan fixas om man vill! Frambroms-vajern är av men det går lätt att fixa annars är det fotbroms. Sen funkar inte växlarna men det är inget som behövs egentligen för den rullar på bra ändå, det är en 3-växlars cykel om man skulle vilja laga växlarna, att trampa går jättebra. obs! ring eller smsa helst, kollar inte mailen så ofta mvh Anton.
Äntligen är våren här! Med det också cykelsäsången. Är du ute efter en cykel för att njuta av våren och sommarhalvåret har du kommit helt rätt. Vi har idag lagerrensning vilket innebär sänkta priser! Cyklarna är de 8 som är med på bild. Samtliga cyklar är nyservade och fungerar riktigt bra. Inga kontigheter över huvud taget! 1000 kr per cykel, förutom en "Specialized Rock Hunter" som kostar 4000kr, samtliga helt klart prisvära, först till kvarn gäller! Söndagsöppet idag 10-20. Adress är Ranhammarsvägen 20 F i Ulvsunda industriområde i Bromma. Varmt välkomna! -Easy ReCycling
Nu säljer jag min fina cykel till ett otroligt bra pris. jag säljer den p,g,a att jag inte cyklar numera utan den står mest i källaren. Cykeln fungerar utmärkt och är i en mycket bra skick,bromsarna fungerar bra och inga reparationer behövs. Ram höjden är 64 cm från marken och 1 m från styret till marken. Nu är det först till kvarn som gäller och tveka inte att ringa eller maila mig om ni har några frågor angående cykeln. priset kan diskuteras vid en snabb affär men annars gäller den ovanstående priset.
Fin SuperSport från -01 säljes på grund av nytt MC-köp. Rätt försiktigt körd och bra ompysslad i garaget. Billig i försäkring, nybesiktigad och har gått 3250 mil. Har bytt till halvkåpor, satt dit en till skivbroms fram samt nya kolfiberdämpare (Ducati Performance) för extra bra buller. Reg SXZ 043. Ingår gör också: - tankskydd - tankväska - helkåpor (svarta) - extra däck. Mappad och servad på Biscaya, cykeln finns i Stockholm (Hässelby) och kan vid behov fraktas till Uppsala. Ring eller maila för frågor!