Quantcast
Till salu inom

"boden kattungar säljes"

Butik Boden
Idag

Billiga fnster direkt frn t...

2 700 kr
ABC-Annons.se
Boden
Idag

Volvo 740

20 000 kr
ABC-Annons.se
Idag

1 rums lägenhet på 39 m²

3 070 kr
Findroommate.se
Idag

2 rums lägenhet på 53 m²

4 057 kr
Findroommate.se
Idag

3 rums lägenhet på 68 m²

3 257 kr
Findroommate.se
Boden
Idag

Dosan DX35Z

125 000 kr
ABC-Annons.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Katt  ·  Boden

Söta kattungar leveransklara

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
7 stycken söta kattungar söker nya hem. Väldigt sociala och mysiga. Första bilden med tre kattungar; Nr 1 är en hane och han får långhårig päls. Nr 2 är också en hane och han får mer korthårig tjock päls. Nr 3 är en hane och får korthårig päls. Andra bilden; Nr 1 är en hane och får långhårig päls. Nr 2 är en hona och får långhårig päls. Tredje bilden; Nr 1 är en hona och får korthårig päls. Nr 2 är en hane och får korthårig päls. Kattungarna är leveransklara. Katterna är rumsrena och avmaskade. Nås endast efter kl 16.00 på telefon 070-5741329 eller via mail.
900 kr
Blocket.se
Katt  ·  Boden

Tre sociala blandras kattungar leveransklara

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 11 dagar
En hane och två honor. Alla tre är väldigt tillgivna, energiska, sociala och har fått otroligt mycket omsorg. Pappan till ungarna är förmodligen en blandning av norsk skogskatt och mamman är en långhårig blandning. Båda föräldrarna är mycket snälla, oerhört sociala, tillgivna och har aldrig vart skygga. Vi har haft katterna som inne katter och det har funkat toppen. kattungarna vill jag gärna ska komma till ett hem där de får mycket kärlek och omsorg. Dessa kattungar kommer även överens med andra utomstående katter. Bara att slå en pling! :)
250 kr
Blocket.se
Katt  ·  Boden

Kattungar

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 12 dagar
4st kattungar till salu. Rumsrena, avmaskade. Leverans klara från 20/7. Två pojkar och två flickor, säljs gärna parvis men även en och en. Kom gärna och titta på sötnosarna innan det datumet. /Sandra
100 kr
Blocket.se
Katt  ·  Boden

Söta Kattungar

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Hej! Nu är det dags för kattungarna att hitta nya hem. Dom är väldigt lekfulla, keliga och friska. Det är 2st hanar och 1 hona. Helsvart+Svart med vit krage är hanar och honan är svart med vitt på magen samt hakan. Katterna är van vid torrfoder och annan sorts mat och är vana att gå på kattlådan. Säljs som enstaka eller i par. Pris: 150kr/st MVH/Jens Stråhle
150 kr
Blocket.se
Katt  ·  Boden

Söta långhåriga kattungar leveransklara

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
9 st söta kattungar säljes. Jättegoa och sociala. 7 st långhåriga och två korthåriga. Alla går på lådan och äter torrfoder. Kattungarna är leveransklara och avmaskade. Bild 1, 2 st hanar båda långhåriga. Bild 2, från vänster Hane korthårig. Hona kort/långhårig. Hona långhårig. Bild 3, Hane Långhårig. Hona långhårig. Bild 4, Hona korthårig. Hane långhårig. Maila gärna! Nås på telefon 070-5741329 efter kl 16.30 vardagar.
800 kr
Blocket.se