Quantcast
Till salu inom: ”

bondkattungar till salu stockholm säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F

Tidigare annonser till salu

Vi har 6 jättesöta bondkattungar som är leveransklara 5 mars, då dom är 12 veckor. 3 hanar och 3 honor..på bilden: två honor längst till vänster (en svart-grå/vit och en randig), sen en randig hane, svart/vit hona, helsvart hane och en svart/vit hane. Dom är alla mer eller mindre sociala och keliga, med olika personligheter. Gör ifrån sig i kattlådan. Mamman finns att se. Går att tingas direkt mot 10% av kostnaden. Svara gärna via mejl.. Går även bra att ringa, men då helst efter kl 17 på eftermiddagarna.
Hej! Är en barnfamilj som söker ytterliggare en familjemedlem i form av en liten kattunge. Vi bor i hus norr om Stockholm. Vi önskar en vanlig bondkattunge som är leveransklar runt v.29 då vår semester börjar. Vi söker helst en hane somär vaccinerad och avmaskad. Önskvärd färg är grå,grå/vit eller beige,beige/vit altn randig i blandade färger, dock ej svart el svart/vit katt. Pris från 100-1000 men det beror på ifall den är avmaskad, vaccinerad och/eller öronmärkt. Katten kommer till ett kärleksfullt hem!Har ni frågor till oss är ni hjärtligt välkomna och maila mig! Så länge denna annons ligger ute letar vi fortfarande kattunge! Så maila oss gärna.
Nu är våra sockersöta bondkattungar stora nog att flytta till eget hem. Vi är mycket måna om vart de hamnar, de är inga innekatter utan ska få vara ute i den mån de kan. Alla kattungar är avmaskade, vana vid kattlåda och är både barn- och hundvana. De har alla härliga personligheter och är mycket fina individer! De kallas för (i samma ordning som bilderna) Izzy, Godis, Jansson och Kjell-Hugo. Men ni får såklart döpa om dem om ni vill ;) Ring för mer info!
Nu är det dags för våra fem små gulliga bondkattungar att flytta hemifrån. De är 12 veckor gamla, uppvuxna i familj med barn och hund. De är tränade att "gå på lådan" och äter blandat foder. Avmaskade en gång. Det är en rödlätt, en svart med lite vitt, en grå/vit samt två ljusgrårandiga kissar. Vid intresse vill jag att ni mejlar mig och berättar lite om er själva. Jag är noga med att katterna hamnar i goda händer. Pga min arbetssituation har jag svårt att svara i telefon. Katterna kan även levereras i Gnestatrakten med omnejd.
Är ute efter två bondkattungar, hanar ska det vara dvs. bröder. Kattungarna ska min far få som blivit änkling efter många år. Han har tidigare haft både hund och katt, senast katt och är en sann djurvän. Han har efterfrågat just två hankattungar, bondkatter som kan ha lite sällskap med varann när han inte är hemma. Då han just blivit pensionär så är han oftast hemma. Är alltså inte ute efter några raskatter utan vanliga bondisar! Ring eller maila. /Tobias