Quantcast
Till salu inom

"bondkattungar till salu stockholm säljes"

Stockholm
Idag

Päls jacka

1 000 kr
Citiboard
Stockholm
Idag

Parajumpers kodiak

3 500 kr
Citiboard
Stockholm
Idag

Päls jacka

3 000 kr
Citiboard
Sigtuna
Idag

Sängram. Malm, Ikea

300 kr
Citiboard
Stockholm
Idag

symönster för inspiration

60 kr
Citiboard
Stockholm
Idag

Nishiki City 307 Herr Model...

4 500 kr
Citiboard
Sundbyberg
Idag

XB32 Bärbar högtalare med E...

1 200 kr
Citiboard
Stockholm
Idag

matskedar Dirigold

60 kr
Citiboard
Stockholm
Igår

Tv-bänk MIO

1 800 kr
Citiboard
Huddinge
Igår

Lenovo ideapad 500

3 000 kr
Citiboard

Tidigare annonser till salu

Katt  ·  Vallentuna

Supersöta kattungar

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Vi har 6 jättesöta bondkattungar som är leveransklara 5 mars, då dom är 12 veckor. 3 hanar och 3 honor..på bilden: två honor längst till vänster (en svart-grå/vit och en randig), sen en randig hane, svart/vit hona, helsvart hane och en svart/vit hane. Dom är alla mer eller mindre sociala och keliga, med olika personligheter. Gör ifrån sig i kattlådan. Mamman finns att se. Går att tingas direkt mot 10% av kostnaden. Svara gärna via mejl.. Går även bra att ringa, men då helst efter kl 17 på eftermiddagarna.
500 kr
Blocket.se
Katt  ·  Stockholm

Kattunge som är leveransklar runt v.29

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej! Är en barnfamilj som söker ytterliggare en familjemedlem i form av en liten kattunge. Vi bor i hus norr om Stockholm. Vi önskar en vanlig bondkattunge som är leveransklar runt v.29 då vår semester börjar. Vi söker helst en hane somär vaccinerad och avmaskad. Önskvärd färg är grå,grå/vit eller beige,beige/vit altn randig i blandade färger, dock ej svart el svart/vit katt. Pris från 100-1000 men det beror på ifall den är avmaskad, vaccinerad och/eller öronmärkt. Katten kommer till ett kärleksfullt hem!Har ni frågor till oss är ni hjärtligt välkomna och maila mig! Så länge denna annons ligger ute letar vi fortfarande kattunge! Så maila oss gärna.
0 kr
Blocket.se
Katt  ·  Stockholm

Goa kattungar söker nya hem

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Nu är våra sockersöta bondkattungar stora nog att flytta till eget hem. Vi är mycket måna om vart de hamnar, de är inga innekatter utan ska få vara ute i den mån de kan. Alla kattungar är avmaskade, vana vid kattlåda och är både barn- och hundvana. De har alla härliga personligheter och är mycket fina individer! De kallas för (i samma ordning som bilderna) Izzy, Godis, Jansson och Kjell-Hugo. Men ni får såklart döpa om dem om ni vill ;) Ring för mer info!
300 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Stockholm

Kärleksfulla och livslånga hem till kattungar

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Nu är det dags för våra fem små gulliga bondkattungar att flytta hemifrån. De är 12 veckor gamla, uppvuxna i familj med barn och hund. De är tränade att "gå på lådan" och äter blandat foder. Avmaskade en gång. Det är en rödlätt, en svart med lite vitt, en grå/vit samt två ljusgrårandiga kissar. Vid intresse vill jag att ni mejlar mig och berättar lite om er själva. Jag är noga med att katterna hamnar i goda händer. Pga min arbetssituation har jag svårt att svara i telefon. Katterna kan även levereras i Gnestatrakten med omnejd.
200 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Stockholm

Två bondkattungar vill jag ha

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 11 dagar
Är ute efter två bondkattungar, hanar ska det vara dvs. bröder. Kattungarna ska min far få som blivit änkling efter många år. Han har tidigare haft både hund och katt, senast katt och är en sann djurvän. Han har efterfrågat just två hankattungar, bondkatter som kan ha lite sällskap med varann när han inte är hemma. Då han just blivit pensionär så är han oftast hemma. Är alltså inte ute efter några raskatter utan vanliga bondisar! Ring eller maila. /Tobias
0 kr
Blocket.se