Quantcast
Till salu inom: ”

valpar till salu border collie blandning säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Bord 120*70

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Två valpar av blandningen border collie/retriever 3½ månad gamla uppvuxna i vår hemmiljö med katt, hundar och människor. Mycket följsamma och lättlärda familjehundar, tiken kan med fördel syssla med Agulity eller annan sport. Det går att få träffa båda föräldrarna till valparna. Tiken är sabel eller sobelfärgad med klassisk border collie täckningar (http://www.gis.net/~shepdog/BC_Museum/Permanent/BCColors_Sable/BC_ColorSable.html). Hanen är tricolour eller trefärgad, med röda strumpor och svart sadel, vit kors på bringan för övrigt mest en flat-coated retriever. För mer information och/eller bilder kontakta annonsören/uppfödaren via e-post, de aktuella valparna är frontfigurerna på annonsbilden. Referenser finnes samt båda föräldrarnas ID nummer.
Hejsan! Vi har nu bara 1 valp kvar. En hane som är helt fantastisk.Han är mestadels svart med vitt under hakan och bröst! Valparna är 85% Border Collie 15% Retriever Utseendet ser ut att vara 100% Border CollieValparna är glada,trevliga och harmoniska. Båda föräldrarna är oerhört fina,lugna och mycket harmoniska. Perfekta hundar till tex Agility eller bara att ha som sällskap och familjemedlem. Valparna levereras chippade, veterinärbesiktade, avmaskade och vaccinerade. Leveransklara påskveckan. Ring för vidare information ang tex linjer bakåt eller andra funderingar. OBS!! Vi svarar inte på mail..Välkommen att ringa :) Mvh/ Micke & Lena Tel: 070-6344777 el. 073-0318850
Hugo söker lämpliga, friska och sunda tikar för parning. Tre tidigare parningar har resulterats i 17 superfina och trevliga valpar. Hugo är snart 4 år och är en blandning av 70% Golder Retriver, 20% Labrador Retriver och 10% Border Collie. Hugo väger 23,6kg och är ca 50cm hög. Vill du/ni ha smidiga, lättlärda, barnvänliga och glada valpar är Hugo rätt hane. Lämpliga för tex. rallylydnad, agility eller "bara" en aktiv familjemedlem som kan följa med på alla aktiviteter. Maila vid intresse så berättar ja gärna mer och skickar bilder.
Jag har 3 valpar ( en hona och 2 hanar ).. de är friska och pigga..de är i behov av en ny familj snarast... De föddes den 18 juni. Deras mamma är en ren Border Collie och pappa är en blandning av 87,5% Border Collie och 12,5% storpudel. De har vaccinerade, avmaskade, chipmärkta och besiktigade. P.s Bilden som visas ovan är det mamma och en av valp. Kontakta mig för mer information ( bildre med mera ) Tel: 076 5828 983
Har 4 st tikar och 3 hanar som vill hitta ett hem med massa kärlek, värme och få bli en familjemedlem. Dem blir 6 veckor på onsdag så dom är leverans klara om 2 veckor. Dem säljs bes, vacc, chipmärkta och avmaskade. Blandning av labbe, golden och border collie. Mamma tillvalparna heter Makita och pappan heter Bamse. Det som är viktigt för oss är att dom kommer till ett kärleksfullt hem. Om våra små charm troll är intressanta så ring, maila eller smsa.