Quantcast
Till salu inom: ”

border collie hane till avel säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Bord
F
Tingsryd
Bord+4 stolar
F
Västra Götalands län
Nytt bord
F
Simrishamn
Bord
F
Norrköping
Bord och stolar
F
Västra Götalands län
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Ligist (Gisten) är en underbar hane på 3 år, jätte mysig familjehund, bra med barn och andra hundar lugn och trygg i sig själv, han är från egen uppfödning och uppväxt på gård, van med diverse djur, åka med i traktor, bil osv. En dröm hund till hane när det gäller både psyke och utseende. Han är Border collie med en viss procent tervuerens långt långt bak i ledet. Är du intresserad hör gärna av dig så berättar jag mer om varför och om honom, hur mina tankar går. Ser helst att han används till en ras inom vallhundar.
Renrasig Border Collie hane för parning. Ej registrera i SKK. Född 2011-06-06. HD och UA röntgad. 56,7 cm & 26 kg. Crazy som han heter är en familjehund men bra psyke. Ingen vallinstinkt av varken människor eller fordon. Han lugn och lydig. inte skällig. Har vart otroligt lättuppfostrad och lättlärd vad det gäller allt. Älskar alla människor och djur. Tränar spår, viltspår, agility och rallylydnad och Crazy är verkligen en hund med talang för allt! 1400kr - betalas vid parning. Du får givetvis göra omparning om tiken går tom. Ring eller maila för mer info!
Border collie hane för avel finns här, renrasig, långhårig, är med på tv på 4:an från och med maj. filmen finns på hemsidan: rambobella.zmn.se Han har fått över 10 kullar med sammanlagt över 50 st valpar. Bilder på valparna och mer bilder på han finns på hemsidan: rambobella.zmn.se filmen här är på en av hans valp kullar med våran egen tik där det blev 10 stycken :) han är stor i mankhöjd (Ca: 60 cm) och väger runt 20 kg, född april 2008 väldigt lugn och social, skäller aldrig, lättlärd, lydig och bra på agility som vi tränar nästan varje dag och vallning avmaskad och vaccineras regelbundet. funkar bra ihop med andra hundar och katter, han har ett underbart lynne. ingen tik har gått tom. blandras eller renras tik spelar ingen roll :) han finns i Borås området 2000:- i språngavgift om han fastnar, ingen mer betalning :) låter han intressant, kan jag maila mer bilder på han ring, smsa och maila gärna. kollar mailen ofta :) kolla gärna in hans hemsida: RamboBella.zmn.se där finns mer fakta och mer bilder även på hans valpar !!! OBS . HAN ÄR ENDAST UTE FÖR AVEL, EJ TILL SALU !!!
Renrasig border collie hane för avel finnes Renrasig Långhårig Tvåfärgad (Svartvit) Border Collie/bordercollie hane för avel/parning Vi har en praktfull 2 färgad renrasig långhårig border collie hane, född 2008-04-30, han är stor i mankhöjd
80% Kelpie, 20% Border collie. Snäll och trevlig hund med lugnt temperament. Frisk och sund. Tar emot endast friska tikar! Ras spelar ingen roll. Mejla eller ring för mer info! :)