Quantcast
Till salu inom: ”

boston terrier blocket säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Hej! Har har Boston kille på 1 år som jag tyvärr måste sälja då min livssituation har blivit annorlunda! Är väldigt noga med vart han hamnar! han är en otroligt snäll och go hund, fullt frisk med stamtavla och pass. skriv ett mejl om er, så tar jag kontakt! mvh Sandra Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Vi har nu han och hon boston terrier, färdig för leverans nu börjar 02/09/2013 De båda har bra karaktär med barn, katter och andra husdjur. upp bland många husdjur, lojala och sällskaplig. skälla lite och bra elever. vaccinerade, registrerade och visisted veterinär inspektör och vid god hälsa. Föräldrar är renrasiga och veterinärbesiktigade också med register och dokument. Har stor karaktär och lugn. Bra familj följeslagare och bästa vän. Tveka inte att kontakta för mer information och bilder. gäller
Vi söker fodervärd till vår spralliga, glada och mycket energiska 8 månaders Boston tik. Hon skulle älska att få hålla på med agility eller rallylydnad för som sagt så har hon mycket energi ;) Vi tror mycket på henne i utställningsringen och hon kommer ställas en hel del, därför är det viktigt att ni bor i närheten utav Gnesta. Ett plus skulle vara om ni är intresserade av utställning ;) Fodervärdsavtalet är helt enligt SKK regler. Hör av er via mail eller telefon!
Boston terrier säljes. Moa är 4 år gammal och behöver hitta ett tryggt och livslångt hem. Moa innehar ingen stamtavla men är renrasig Bostonterrier. Boston terriern är en stor hund i liten förpackning, och väldigt sällsynt ras här i Sverige Moa är en underbar hund med stor personlighet, frisk och kry, glad, kärleksfull och bara älskar att få vara med. Hon har haft en kull och är självförlösande.
Jag är en tik som kommer till Sverige den 12 januari 2015. Jag har dock ingen stamtavla, men är renrasig. Idag är jag 8 veckor gammal, men enligt lag så skall jag vara 12 veckor för införsel till landet med alla vaccin som krävs m.m För att kunna komma till rätt hem så läggs jag ut redan nu. Vid mer information kan ni mejla, oseriösa köpare gör sig ej besväret att mejla.