Quantcast
Till salu inom

"boston terrier blocket säljes"

Nyköping
Idag

New Kids on the Block

20 kr
Citiboard
Igår

Nikon

92 000 kr
Blocket.se
Uppsala
Igår

Kontinentalsäng, matgrupp,...

10 000 kr
Blocket.se
Kil
Igår

Hemnes säng sniglar säng

400 kr
Blocket.se
Hörby
Igår

Orchestra TYROS 2 plus PSR...

14 000 kr
Blocket.se
Butik

Hundsko, Pawz i svart

149 kr
NYTT Häromi Hundspecialisten

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Sunne

Boston terrier

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej! Har har Boston kille på 1 år som jag tyvärr måste sälja då min livssituation har blivit annorlunda! Är väldigt noga med vart han hamnar! han är en otroligt snäll och go hund, fullt frisk med stamtavla och pass. skriv ett mejl om er, så tar jag kontakt! mvh Sandra Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
10 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Uppsala

Renrasiga boston terrier

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Vi har nu han och hon boston terrier, färdig för leverans nu börjar 02/09/2013 De båda har bra karaktär med barn, katter och andra husdjur. upp bland många husdjur, lojala och sällskaplig. skälla lite och bra elever. vaccinerade, registrerade och visisted veterinär inspektör och vid god hälsa. Föräldrar är renrasiga och veterinärbesiktigade också med register och dokument. Har stor karaktär och lugn. Bra familj följeslagare och bästa vän. Tveka inte att kontakta för mer information och bilder. gäller
7 000 kr
Blocket.se

Boston terrier tik söker fodervärd

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
Vi söker fodervärd till vår spralliga, glada och mycket energiska 8 månaders Boston tik. Hon skulle älska att få hålla på med agility eller rallylydnad för som sagt så har hon mycket energi ;) Vi tror mycket på henne i utställningsringen och hon kommer ställas en hel del, därför är det viktigt att ni bor i närheten utav Gnesta. Ett plus skulle vara om ni är intresserade av utställning ;) Fodervärdsavtalet är helt enligt SKK regler. Hör av er via mail eller telefon!
1 000 kr
Blocket.se