Quantcast
Till salu inom: ”

boston terrier hundar till salu säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

På grund utav att min äldre hund inte accepterar denna valp så har jag tagit det tunga beslutet att han tyvärr måste flytta till ett annat hem. En underbar boston terrier pojke som idag är ca 5 månader gammal och helt underbar och social. Älskar människor och har mycket energi. En mycket stilig pojke. Skulle passa bra till såväl sällskap som utställning eller annan hundsport, beroende på vad du vill göra med din hund. Han är registerad i SKK och säljs alltså med svensk stamtavla, är chippmärkt, vaccinerad och kommer att säljas med giltigt besiktningsintyg.
Hej. Vi säljer nu vår lilla Rambo.Han är 9 veckor gammal nu. Han är väldigt lekfull och älskar barn. Han är: vaccinerad, chippad, bisiktad, har EU pass, matad med kvalitets foder (Royal Canin) m.m. Vi vill helst att han kommer till någon som bor lantligt och har en tomt som han kan gå fritt på. Vi vill att Rambo ska komma till ett kärleksfull hem och som kommer göra allt för hundens bästa. Ni kan gärna maila och berätta lite om er själv och vad kan ni erbjuda Rambo.
Detta två valpar är i akut behov av ett nytt hem, de är båda välutbildade, vaccinerade, rumsren, stamtavla finns. kontakta om du är intresserad
manliga och kvinnliga Boston Terrier valpar vaccinerade god hälsa stamtavla finns ID-märkt dessa två valpar är i akut behov av ett nytt hem. kontakta om intresse finns.
Trevlig familjehund behöver nytt hem på grund av tidsbrist. Han är 7 år & passar som ensamhund där han får mycket kärlek och promenader. Älskar att ligga och gosa i soffan! Hemmet viktigare än priset!