Till salu inom

"ragdoll katt omplacering säljes"

Boden
Igår

Omplacering

6 000 kr
Blocket.se
Karlstad
Idag

Hankatt säljes

4 000 kr
Blocket.se
Uppsala
Idag

Underbara kattungar

2 500 kr
Blocket.se
Örebro
Idag

Bombaykattunge

16 000 kr
Blocket.se
Vimmerby
Idag

Kattungar

2 000 kr
Blocket.se
Göteborg
Idag

Ragdoll kattunge med stamtavla

12 500 kr
Blocket.se
Östra Göinge
Idag

Ragdoll

8 500 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Katt  ·  Hallands län

Omplacering av ragdoll katt

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Vår helt underbara fina Margit kan inte bo kvar hos oss då vår dotter har blivit allergisk. Margit är 2 år har fin stamtavla och är reg. hos SVERAK. Hon är vaccinerad, chippad och steriliserad. Hon är väldigt kelsjuk och tycker om att ligga nära. Hos oss har hon varit innekatt med möjlighet att vistas ute på inhängnad altan. Hon är inte van att vistas i trafiken. Till dig som är intresserad kan jag bara säga att du får en jättefin katt! Ring gärna så berättar jag mer. I priset ingår katttoa och klätterställning.
3 000 kr
Blocket.se
Katt  ·  Älvsborg

Underbar ragdoll korsning för omplacering

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i Igår
Vi måste tyvärr omplacera vår katt Ville omgående då vi flyttat och inte kan ha honom ute och han är absolut ingen innekatt. Han är olycklig just nu och vill ha ett kärleksfullt hem där han tryggt kan vistas utomhus. Han är 2 år gammal, ragdoll/bondkatt, långhårig, rumsren, försäkrad,avmaskad, färgen är smoked alltså gråsvart och ljus i botten. Mycket kärleksfull kisse som du kommer älska. Mailar gärna fler bilder.
200 kr
Blocket.se
Katt  ·  Jönköping

Ragdoll kattungar o omplacering kastr. hane

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i Igår
Jag har kattungar till salu! Födda 8/4 Titta in på min hemsida så ser du vilka som finns nu! www.rodjebacken.com Vid leverans är kattungarna * 12 veckor gamla * Avmaskade * Fullt vaccinerade mot kattpest och kattsnuva * Veterinärbesiktigade * ID-märkta med chip * Stamtavla och registrerade i SVERAK * Doldafelförsäkrade Pris från 6500kr Ring eller maila vid intresse Lena tel. 0704410823
7 000 kr
Blocket.se
Katt  ·  Hjo

Härliga Ragdollkattungar

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Säljes till sällskap! Bruna och blå bicolor. Leveransklara i slutet av juni Vi har även en vuxen kastrerad ragdoll till omplacering Ta gärna en titt på vår hemsida: http://www2.hemsida.net/15hundar/kennel2/ Våra kattungar flyttar hemifrån när de är ¤ minst 12 veckor gamla ¤ veterinärbesiktigade ¤ grundvaccinerade mot kattpest & kattsnuva ¤ avmaskade ¤ id märkta med chip ¤ stamtavla, registrerade i SVERAK ¤ doldafel försäkrade ¤ Kattungepaket
6 500 kr
Blocket.se
Katt  ·  Stockholm

Akut omplacering av ragdollkatt

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Mina två ragdolls behöver omgående nytt hem! Pga allergi hos mitt barn har de nu ett tillfälligt hem i knivsta, där de tyvärr inte kan stanna nu. Lite info om katterna: Milo och Chanel är tre år och av rasen ragdoll. De har levt hela sina liv som innekatter. De kommer från samma kull och trivs väldigt bra tillsammans. Båda är väldigt charmiga och kräver mycket kärlek och uppmärksamhet. Båda katterna+tillbehör 5000kr. Stamtavla finns. Priset kan diskuteras. Hör av dig om du kan ge de ett långvarigt tryggt hem!
5 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj