Quantcast
Till salu inom: ”

ragdoll katt omplacering säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Odd Molly Blus

Lund

Tidigare annonser till salu

Vår helt underbara fina Margit kan inte bo kvar hos oss då vår dotter har blivit allergisk. Margit är 2 år har fin stamtavla och är reg. hos SVERAK. Hon är vaccinerad, chippad och steriliserad. Hon är väldigt kelsjuk och tycker om att ligga nära. Hos oss har hon varit innekatt med möjlighet att vistas ute på inhängnad altan. Hon är inte van att vistas i trafiken. Till dig som är intresserad kan jag bara säga att du får en jättefin katt! Ring gärna så berättar jag mer. I priset ingår katttoa och klätterställning.
Vi måste tyvärr omplacera vår katt Ville omgående då vi flyttat och inte kan ha honom ute och han är absolut ingen innekatt. Han är olycklig just nu och vill ha ett kärleksfullt hem där han tryggt kan vistas utomhus. Han är 2 år gammal, ragdoll/bondkatt, långhårig, rumsren, försäkrad,avmaskad, färgen är smoked alltså gråsvart och ljus i botten. Mycket kärleksfull kisse som du kommer älska. Mailar gärna fler bilder.
Jag har kattungar till salu! Födda 8/4 Titta in på min hemsida så ser du vilka som finns nu! www.rodjebacken.com Vid leverans är kattungarna * 12 veckor gamla * Avmaskade * Fullt vaccinerade mot kattpest och kattsnuva * Veterinärbesiktigade * ID-märkta med chip * Stamtavla och registrerade i SVERAK * Doldafelförsäkrade Pris från 6500kr Ring eller maila vid intresse Lena tel. 0704410823
Säljes till sällskap! Bruna och blå bicolor. Leveransklara i slutet av juni Vi har även en vuxen kastrerad ragdoll till omplacering Ta gärna en titt på vår hemsida: http://www2.hemsida.net/15hundar/kennel2/ Våra kattungar flyttar hemifrån när de är ¤ minst 12 veckor gamla ¤ veterinärbesiktigade ¤ grundvaccinerade mot kattpest & kattsnuva ¤ avmaskade ¤ id märkta med chip ¤ stamtavla, registrerade i SVERAK ¤ doldafel försäkrade ¤ Kattungepaket
Mina två ragdolls behöver omgående nytt hem! Pga allergi hos mitt barn har de nu ett tillfälligt hem i knivsta, där de tyvärr inte kan stanna nu. Lite info om katterna: Milo och Chanel är tre år och av rasen ragdoll. De har levt hela sina liv som innekatter. De kommer från samma kull och trivs väldigt bra tillsammans. Båda är väldigt charmiga och kräver mycket kärlek och uppmärksamhet. Båda katterna+tillbehör 5000kr. Stamtavla finns. Priset kan diskuteras. Hör av dig om du kan ge de ett långvarigt tryggt hem!