Allt till salu inom "brittisk korthår omplaceras"

Sortering:
Brittisk korthår
Härryda
2 månader

Brittisk korthår Visa liknande

6 500 kr
Blocket.se
Visar sida 1 av 2

Tidigare annonser till salu

Katt  ·  Östermalm

Vackra Brittiskt korthår hanar

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Måste omplacera mina 2 underbara killar Tawalli's Clint Eastwood (Amadeus) 3 år kastrerad, och sonen Xeniabritt's zeus Enyo(Nemo) 1.5 år avelshane..pga jobbet/trång boende..känner dom skulle mår bättre hos en familj med större boende och tid..Amadeus är International Champion och en stor nallebjörn..super lung och go..Nemo är en kopia av sin far..känns tungt att omplacerar dom men jag tänker på deras bästa..både katterna har stamtavlan , chippade samt vaccinerade..endast seriösa köparen ..
2 000 kr
Blocket.se
Katt  ·  Stockholm

Brittisk korthår

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 12 dagar
Vi måste tyvärr omplacera vår kastrerade hankatt Azlan på grund av allergi i familjen. Azlan är lugn, social och "pratig" och han skulle troligen trivas bäst i en lugn miljö (inte familj med småbarn). Azlan är främst en innekatt men har fått vara ute fritt på landstället. Azlan föddes 2010-03-26 och har färgen BRI a (Blå). Han är chipmärkt och vaccinerad två gånger. Stamtavla finns. Säljs för 3000 kr och då ingår transportbur, två kattlådor med lock, två klöspålar, lektunnel mm. Kontakta Pia via mobil eller mail för mer info och bilder.
3 000 kr
Blocket.se
Katt  ·  Kalmar

Brittiskt Korthår, omplacering

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 13 dagar
Tyvärr måste jag omplacera några av mina äldre honor. De är båda 4 år gamla och fortfarande fertila. Den översta är en blåsköldpadda, som är utställd med fina resultat. Hon är en väldigt mysig och social katt, van vid barn och hund. Gärna till någon utställningsintresserad. Pris: 3.000. Den understa är däremot väldigt skygg och skulle behöva komma till ett lugnt hem, med max 1 katt, där jag tror att hon skulle komma mer till sin rätt. Hon är bruntabby till färgen. Pris: 1.000.
1 000 kr
Blocket.se
Katt  ·  Österåker

Brittiskt korthår hane omplaceras

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Brittiskt korthår hane letar efter ett nytt hem eftersom han inte trivs ihop med en annan katt här hemma. 10 mån gammal, kastrerad och rumsren. Eftersom han är så ung så tycker han fortfarande om att leka och vara i gång. Däremot är han tillräckligt vuxen för att inte klättra i gardiner. Använder sig av klösträd för att vässa klor som du kan få på köpet!!! Ring helst kvällstid eller skriv ett mejl till mig om du är intresserad!
3 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj