Quantcast
Till salu inom: ”

brittisk korthår omplaceras säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Måste omplacera mina 2 underbara killar Tawalli's Clint Eastwood (Amadeus) 3 år kastrerad, och sonen Xeniabritt's zeus Enyo(Nemo) 1.5 år avelshane..pga jobbet/trång boende..känner dom skulle mår bättre hos en familj med större boende och tid..Amadeus är International Champion och en stor nallebjörn..super lung och go..Nemo är en kopia av sin far..känns tungt att omplacerar dom men jag tänker på deras bästa..både katterna har stamtavlan , chippade samt vaccinerade..endast seriösa köparen ..
Brittiskt korthår hane letar efter ett nytt hem eftersom han inte trivs ihop med en annan katt här hemma. 10 mån gammal, kastrerad och rumsren. Eftersom han är så ung så tycker han fortfarande om att leka och vara i gång. Däremot är han tillräckligt vuxen för att inte klättra i gardiner. Använder sig av klösträd för att vässa klor som du kan få på köpet!!! Ring helst kvällstid eller skriv ett mejl till mig om du är intresserad!
Hej! Vi omplacerar 2 st jätte fina och mysiga honkatter på 5 och 7 år (Ras; Brittiska korthår). Dom är vaccinerade, kastrerade och har stamtavla! Dom är innekatter. Till hundfritt hem och gärna i hus. Den grå honan jätte kelig, lätt att klippa klor på. Den röda honan kommer när hon vill kela (blir bättre i ett hundfritt hem), hon kortar sina klor själv då hon inte gillar att få klippta klor. Älskar att bli borstad=). Om du/ni är intresserade så vill jag ha referenser på att ni är ordentliga och seriösa djurvänner.