Quantcast
Till salu inom: ”

brittiskt korthår omplacering säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F

Tidigare annonser till salu

Då jag tyvärr utvecklat allergi mot våra två hankatter så måste vi nu hitta att nytt hem till dem. Det är kullsyskon och drygt 8 månader gamla. Vi kan ju inte kalla oss opartiska men vi tycker de är helt underbara. Lagom busiga men inga katter som behöver aktivitet hela tiden. Nyfiken på vad du gör. Men är också gosiga katter som vill ligga i knät. Hittills har de varit innekatter. De är vaccinerade, försäkrade och chippade och kastrerade. De säljes enbart tillsammans.
Vi har mycket fina svartsilvertabby kattungar födda den 4 september till salu.2 st hanar. De är efter hälsotestade och rastypiska föräldrar med underbart temperament. För mer info och bilder på de små och om föräldrarna så besök gärna min hemsida: www.parlugglans.seVid leverans har de stamtavla i SVERAK, är vaccinerade 2ggr, är id-märkta med mikrochip och har ett veterinärintyg som är max sju dagar gammalt. Vid leverans medföljer mat till den första tiden som den är van vid, kattungepaket m.m.Vid seriöst intresse och frågor är ni varmt välkomna att maila/ringa mig.Har även en chokladfärgad fertil 2-årig hona för omplacering till rätt hem. Något för den avelsintresserade/utställning.MVH/Helene
En charmig och kelig kastrerad ung kille finns för omplacering. Han är 16 månader, innekatt som gärna går ut på balkong eller veranda. Han är reg. i SVERAK med stamtavla, avmaskad,vaccinerad och chip.märkt. Behöver ett hem där det inte finns så mycket god kattungemat, för det är inte bra för hullet på en kastrat. Andra vuxna katter inget hinder. Han är lekfull och snäll. Hans färg är spännande, bruntabbymaskad colourpoint. Vill du veta mer om "Carlsson" så ring mig eller maila som första kontakt. Du kan också se fler foton på hemsidan www.kennelmajomas.se
Måste tyvärr omgående hitta ett nytt hem till min underbara katt då han inte blir accepterad av min andra katt. Han är av rasen Brittiskt korthår (stamtavla finns), kastrerad, färg: colorpoint med blå ögon, 8 år, har aldrig varit sjuk. Han är väldigt vacker och en helt underbar, okomplicerad och gosig katt på alla sätt. Vill hitta ett varmt och varaktigt hem till honom. Helst till någon som har mycket tid och kan ge honom all den omtanke och kärlek han förtjänar och behöver.
En vacker Choklad maskad Brittisk korthårs hona för omplacering. Hon är nu 14 månader gammal. Hon är väldigt blyg och reserverad mot nya människor som hon möter. Mot oss i familjen är hon gosig. Men hon är ändå väldigt försiktig och osäker i sig själv. Därför så vill jag att hon ska hamna i ett lungt och tryggt hem utan små barn. Ett hem där hon kan få extra mycket lugn och kärlek. Hon är däremot van vid större barn och andra katter. Hon är vaccinerad och chipmärkt. Samt erhåller Sverak Stamtavla. Mejla vid intresse :)