Allt till salu inom "brittisk korthår blandras kattungar"

Sortering:
Härryda
Idag

kattunge

1 500 kr
Blocket.se
Södertälje
Idag

Kattunge

4 900 kr
Blocket.se
Uppsala
Idag

Kattunge

3 000 kr
Blocket.se
Svalöv
Idag

Kattungar

3 000 kr
Blocket.se
Skövde
Idag

Maine Coon/Norsk Skogskatt/...

6 000 kr
Blocket.se
Sundsvall
Idag

Kaninungar

300 kr
Blocket.se
Ronneby
Idag

Kattunge

3 500 kr
Blocket.se
Heby
Idag

Tre pigga kattungar…

1 000 kr
Blocket.se
Sjöbo
Idag

Två söta små busiga prinsar

1 800 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Katt  ·  Örebro

Blandras Brittisk/Huskatt korthår kattunge

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 21 dagar
Nu är det dags för våran fina underbara lilla hona att flytta hemifrån. Mamma är brittisk och pappa är huskatt. Kattungen är mycket gullig och mysig. Hon är social och lekfull också. Hon är självklart rumsren, går på låda, äter både torr- och våtfoder och avmaskad 3 gånger. Vaccinationen står köparen själv för. Hon har mycket fin underbar mjuk och tät päls. Leveransklar V.49. Endast seriösa och kärleksfulla hem.
1 500 kr
Blocket.se
Katt  ·  Hisingen

Gosiga kattungar

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
5 st gosiga lurvtussar till salu: Hona korthår, svartvit. Hane korthår, blå. Hane svartvit semilånghår. Hane "rödcremetabby" semilånghår. Hona svartvit, tjock och fluffig päls! De blev leveransklara i slutet av september, men har fått stanna hos mamma en vecka extra. Avmaskade och rumsrena, mycket vana vid barn. De är blandras men har norskskogkatt och brittisk korthår några generationer bort. (jag ägde mormor och morfar till mamman) De har ätit hills och royal canin hela uppväxten sen de började äta mat. Vi finns på hisingen i Göteborg. Ring eller maila för frågor.
1 000 kr
Blocket.se
Katt  ·  Stockholms län

Kattunge brittisk korthår/sibirisk

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Vi måste tyvärr sälja vår nyhemkomna hankattunge som inte kommer överens med vår tidigare katthona. 13 veckor gammal, blandras (mor brittisk korthår, far sibirisk) som kommer bli en stor och stilig herre med glansig och tjock päls. (Svart, ena bilden gör blixten att han ser mer brun ut.) Van vid hund, kanin och barn. Lugn och väldigt kelig, verkligen helt underbar personlighet som spinner så fort man klappar honom! Helt rumsren. Vi vill att han kommer till ett kärleksfullt och bra hem! Vaccinerad mot kattpest och kattsnuva, avmaskad. 3500:-
3 500 kr
Blocket.se

2 Söta kattungar

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Nu är det dax för oss bus tjejer att flytta. Födda 10 juni Blandras med inslag av skogskatt och brittisk korthår. Sköldpadds färgad väldigt mjuk, len päls. Grå mera kompakt, tät päls. Sociala, busiga och keliga. Går på låda. Avmaskade. Tycker om att vara både ute och inne, det är bra om vi får fortsätta så. Vid intresse mejla eller smsa.
1 000 kr
Blocket.se
Katt  ·  Stockholms län

Kattungar med mycket kärlek/ Blandras

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 12 dagar
Otroligt goa, fina Norskskogskatt blandras kattungar snart leveransklara. Helt Underbara charmtroll som är fyllda med massor av kärlek behöver snart få ett nytt hem med en ny mamma eller pappa som tar hand om dom väl. Friska, sociala, lekfulla, busiga och charmiga. Rumsrena och avmaskade. Uppfödda i trygg hemmiljö. Uppvuxna på det näringsrika fodret Orijen och laxolja från djuraffären. Man får med sig en liten påse mat. Min underbara Sheila Shine som är en blandning mellan Norskskogskatt, Siames och Brittisk korthår har fått sin 3e kull på 10 stycken små helt Underbara små chramtroll både semilånghåriga och korthåriga kärleksexplosioner. 7 stycken vita flickor o pojkar, (Obs! de 3 stycken semilånghåriga tingade redan) jag har kvar 2 svarta jättesöta med lite vitt på halsen, i armhålorna och mitt på magen. och 7 vita små charmtroll. Dessa kattungar kommer att få en riktigt fin,len, fluffig och lurvig päls. Köper du 2 får du rabatt. Vi följer Sveraks regel och flyttar inte förrän vi är minst tolv veckor gamla. Maila gärna för en första kontakt och beskriv vad för typ av hem som du har att erbjuda och ditt nummer så ringer jag upp när jag får möjlighet (samma dag eller dagen efter) Kom gärna och hälsa på oss så kan vi se om vi klickar. /Chanel
2 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj