Quantcast
Till salu inom: ”

brittisk korthår blandras kattungar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Kattunge

Östra Göinge
Naim Nait XS2
F
Skåne län
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu är det dags för våran fina underbara lilla hona att flytta hemifrån. Mamma är brittisk och pappa är huskatt. Kattungen är mycket gullig och mysig. Hon är social och lekfull också. Hon är självklart rumsren, går på låda, äter både torr- och våtfoder och avmaskad 3 gånger. Vaccinationen står köparen själv för. Hon har mycket fin underbar mjuk och tät päls. Leveransklar V.49. Endast seriösa och kärleksfulla hem.
5 st gosiga lurvtussar till salu: Hona korthår, svartvit. Hane korthår, blå. Hane svartvit semilånghår. Hane "rödcremetabby" semilånghår. Hona svartvit, tjock och fluffig päls! De blev leveransklara i slutet av september, men har fått stanna hos mamma en vecka extra. Avmaskade och rumsrena, mycket vana vid barn. De är blandras men har norskskogkatt och brittiskkorthår några generationer bort. (jag ägde mormor och morfar till mamman) De har ätit hills och royal canin hela uppväxten sen de började äta mat. Vi finns på hisingen i Göteborg. Ring eller maila för frågor.
Vi måste tyvärr sälja vår nyhemkomna hankattunge som inte kommer överens med vår tidigare katthona. 13 veckor gammal, blandras (mor brittisk korthår, far sibirisk) som kommer bli en stor och stilig herre med glansig och tjock päls. (Svart, ena bilden gör blixten att han ser mer brun ut.) Van vid hund, kanin och barn. Lugn och väldigt kelig, verkligen helt underbar personlighet som spinner så fort man klappar honom! Helt rumsren. Vi vill att han kommer till ett kärleksfullt och bra hem! Vaccinerad mot kattpest och kattsnuva, avmaskad. 3500:-
Nu är det dax för oss bus tjejer att flytta. Födda 10 juni Blandras med inslag av skogskatt och brittiskkorthår. Sköldpadds färgad väldigt mjuk, len päls. Grå mera kompakt, tät päls. Sociala, busiga och keliga. Går på låda. Avmaskade. Tycker om att vara både ute och inne, det är bra om vi får fortsätta så. Vid intresse mejla eller smsa.
Otroligt goa, fina Norskskogskatt blandras kattungar snart leveransklara. Helt Underbara charmtroll som är fyllda med massor av kärlek behöver snart få ett nytt hem med en ny mamma eller pappa som tar hand om dom väl. Friska, sociala, lekfulla, busiga och charmiga. Rumsrena och avmaskade. Uppfödda i trygg hemmiljö. Uppvuxna på det näringsrika fodret Orijen och laxolja från djuraffären. Man får med sig en liten påse mat. Min underbara Sheila Shine som är en blandning mellan Norskskogskatt, Siames och Brittisk korthår har fått sin 3e kull på 10 stycken små helt Underbara små chramtroll både semilånghåriga och korthåriga kärleksexplosioner. 7 stycken vita flickor o pojkar, (Obs! de 3 stycken semilånghåriga tingade redan) jag har kvar 2 svarta jättesöta med lite vitt på halsen, i armhålorna och mitt på magen. och 7 vita små charmtroll. Dessa kattungar kommer att få en riktigt fin,len, fluffig och lurvig päls. Köper du 2 får du rabatt. Vi följer Sveraks regel och flyttar inte förrän vi är minst tolv veckor gamla. Maila gärna för en första kontakt och beskriv vad för typ av hem som du har att erbjuda och ditt nummer så ringer jag upp när jag får möjlighet (samma dag eller dagen efter) Kom gärna och hälsa på oss så kan vi se om vi klickar. /Chanel