Quantcast
Till salu inom: ”

brun leghorn säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Har blandrashöns med orpington. Blandrashöns mellan leghorn och sussex. Alla blandrashönsen har olika färger. Lägger rosa, bruna och gröna ägg. Har även rena Lohman (bruna) höns. Lohmanhönsen lägger 1 brunt ägg om dagen dom andra ca 1 ägg varannan dag. Priside 175kr styck. Billigare vid snabb affär och köp av flera. Har blandraskycklingar med mest orpington i. Blandade färger. Kläckta 1/11. 40kr styck nu. Priset ökar med 5kr per levnadsvecka. Ej könsbestämda.
3st hönor och 1 st Tupp. Ras Leghorn bruna eller Lohman bruna.
Kycklingar Renrasiga i olika åldrar, från 30:-st Sussex, Hedemora, Brun o Vit Leghon, Rhode Island, Brama, Dvärg kochin och Leghorn Kontakt endast via telefon 0225-211 07, 073-784 03 71 073-744 21 35
10 värphöns (Brun Leghorn) med sin tupp säljes. Värper bra. Hönsen är vana att gå lösa på gården. Hör av er om ni är intresserade.
Har två avelsgrupper till salu, det är en tupp och tre hönor i varje grupp och det är en grupp av brun Leghorn och en grupp av Legbar. Dessa två raser är extremt bra äggproducenter så absolut något för dig som är trött på att köpa ägg i affären. priset är 750:-/ grupp vid intresse ring.