Quantcast
Till salu inom: ”

brun pomeranian till salu säljes

PLÅNBOK

Falun

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Liten blandras valp söker nytt hem. Tik "Maja" mörk brun med vita tassar och vit strimma på magen. Troligtvis kommer hon att väga ca 4-4,5 kg och förmodligen att likna mest en pomeranian. Mamman: Chihuahua, pomeranian, jackrussel terrier. Pappan: Chihuahua och pomeranian. Leveransklar 27/2 men kan stanna lite längre vid behov. Veterinärsbesiktigad,chipmärkt, avmaskad och dolda fel-försäkrad. Nybadad och kloklippt kommer hon att vara vid leverans. Van vid barn och katt. Att valpen får ett bra hem är viktigare än priset!!! Ej avbetalning eller fodervärd.
1 hane rödbrunmelerad & 1 tik svart med bruna och vita tecken föddes den 23 oktober och är klara att flytta efter den 18 december, då vi är 8 veckor. Vi är då besiktigade, vaccinerade och chippade. Dessutom är vi dolda felförsäkrade i Sveland i 3 år. Ev. intresserade köpare får gärna skriva ett par rader om hur ni skulle ta hand om dessa underbara två juveler. Det är väldigt viktigt att köparen har den tid som små valpar kräver. Tinga valp går bra till ett pris av 1500 kronor som inte återbetalas vid ånger.
Otroligt fin-söta valpar ska nu flytta hemifrån Den vita valpen heter Mishka och är en hane. Den grå-bruna valpen heter Asena och är en tik. Hel bruna valpen kommer vi behålla, så är inte till salu. Valparna är pomeranian spets 75 %, då är mamman 50% pomeranian och 50% papillon. Pappan är renrasig pomeranian. Hundarna är födda 01.11.14 och är leveransklara 23.12.2014 Vid leverans är de registrerade, ID märkta, avmaskade och vaccinerade
Nu är vår underbara lilla pomeranian hane på 1 år & 2 månader tillgänglig för avel. Han är mycket kärleksfull, glad, pigg och har ett härligt lynne. Han är bedårande även rent utseendemässigt med sina runda bruna ögon och sin fina päls. Färgen kallas för Creme Sobel. Han är registrerad i SKK. Mycket fin stamtavla & båda föräldrarna är Champions. Kontakta oss gärna för mer information med förslag på ersättning.