Till salu inom

"chihuahua kläder säljes"

Trelleborg
Igår

Väst till dam

30 kr
Citiboard
Trelleborg
Igår

Topp o Kjol

60 kr
Citiboard
Trelleborg
Igår

Damtoppar

20 kr
Citiboard
Trelleborg
Igår

Jacka o Kjol

60 kr
Citiboard
Trelleborg
Igår

Damtoppar

20 kr
Citiboard
Motala
Igår

Gant vårjacka i fint skick.

350 kr
Citiboard
Motala
Igår

Fin herrklocka säljes.

350 kr
Citiboard
Perstorp
2 dagar

Jacka canda goose

2 500 kr
Citiboard

Tidigare annonser till salu

Lägenheter  ·  Älvsjö

Rum för en social person

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 12 dagar
Hej, har en trea i Farsta och hyr nu ut ett rum på ca 25kvm. Säng och plats för kläder finns samt tillgång till resten av lgh. Krav på person är fast inkomst, social (inte nån som sitter instängd på rummet hela tiden) positiv och ansvarsfull. Inga betanm och rökfri. Jag har barn och liten chihuahua varannan vecka men dom är underbara och jätte enkla att ha att göra med. Lgh ligger alldeles vid Farsta centrum, tar ca 20 min in till stan med tåg. Kanon kommunikationer, fri bilparkering, bra grannar, nära natur. Jag är 28 år, social och öppen tjej med förhoppningar att hitta just Dig som ska trivas hos oss. Skriv!
4 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Gotlands län

Chihuahua tik kastrerad

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Ronja är en renrasig chihuahua med stamtavla, nyligen fyllda 6 år. Hon är en lugn och tillgiven tjej som älskar skogspromenader och att åka bil. Hon behöver komma till en lugn kärleksfull familj utan små barn, helst där det redan finns hund då hon är van vid sällskap. Hon gillar inte att bli buren så hon är absolut ingen väskhund. Hoppas det finns en bra familj för henne och som inte har emot att sätta på henne kläder på vintern då hon är väldigt frusen (Det medföljer ett par). endast seriösa svar..
5 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Stockholm

Jätte sött chihuahua

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Hej! Jag heter Simba och är en beige, korthårig och liten chihuahua. Klok, mycket social och tillgiven. Är van vid barn men vill gärna att vuxna håller koll eftersom jag är så liten. Jag är född den 12 oktober 2011 och nästan rumsren. Jag är givetvis chipmärkt, avmaskad, vaccinerad, veterinärbesiktigad och reg. i jordbruksverket. Följer med massa med kläder, leksaker, koja,koppel mat och godis. Pris kan diskutteras om du är en intesserad person.
7 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Uppsala

Korthårig chihuahua

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 23 dagar
med stort sorg i hjärtat måste vi sälga våran fina tik. hon är föd den 6 juli 2011är vaccinerad. är väldigt finnt och litten . exterem snäll är hon och van att ha barn runt o kring sig . med hon följer hennes sov plats kläder skålar hennes sax leksaker , filt , hennes res väska som är god känd för flygningar och henes vardags väska där hon bruka va i när vi är ute på stan , mat och allt hon har hus oss följer med hon . hon e svensk och har sveska föräldrar också .väger kring 1.3 kilo hon e liten :)
15 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Stockholm

Chihuahua valp,hane med stamtavla, skk-reg

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Måste sälja vår lilla kille pga att det har blivit påfrestande för vår tik. Han blir 12 veckor den 16/10-12. Han är van vid barn och andra hundar,väldigt social och trygg. Det är viktigt att han kommer till ett bra hem med mycket tid och kärlek. Han är vaccinerad, chippad, vet bes (UA)och avmaskad (2gånger) Innan ni ringer vill jag att ni verkligen tänker över ert köp då valpar tar mycket tid.han är väldigt liten och väger drygt 1 kg, båda föräldrarna har fina stamtavlor och är patella fria. Det medföljer: bädd, leksaker, koppel, kläder, matskålar och valp foder Vid intresse ring 0704-629044
12 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj