Quantcast
Till salu inom: ”

chihuahua kläder säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Hej! Jag heter Simba och är en beige, korthårig och liten chihuahua. Klok, mycket social och tillgiven. Är van vid barn men vill gärna att vuxna håller koll eftersom jag är så liten. Jag är född den 12 oktober 2011 och nästan rumsren. Jag är givetvis chipmärkt, avmaskad, vaccinerad, veterinärbesiktigad och reg. i jordbruksverket. Följer med massa med kläder, leksaker, koja,koppel mat och godis. Pris kan diskutteras om du är en intesserad person.
med stort sorg i hjärtat måste vi sälga våran fina tik. hon är föd den 6 juli 2011är vaccinerad. är väldigt finnt och litten . exterem snäll är hon och van att ha barn runt o kring sig . med hon följer hennes sov plats kläder skålar hennes sax leksaker , filt , hennes res väska som är god känd för flygningar och henes vardags väska där hon bruka va i när vi är ute på stan , mat och allt hon har hus oss följer med hon . hon e svensk och har sveska föräldrar också .väger kring 1.3 kilo hon e liten :)
Måste sälja vår lilla kille pga att det har blivit påfrestande för vår tik. Han blir 12 veckor den 16/10-12. Han är van vid barn och andra hundar,väldigt social och trygg. Det är viktigt att han kommer till ett bra hem med mycket tid och kärlek. Han är vaccinerad, chippad, vet bes (UA)och avmaskad (2gånger) Innan ni ringer vill jag att ni verkligen tänker över ert köp då valpar tar mycket tid.han är väldigt liten och väger drygt 1 kg, båda föräldrarna har fina stamtavlor och är patella fria. Det medföljer: bädd, leksaker, koppel, kläder, matskålar och valp foder Vid intresse ring 0704-629044