Allt till salu inom "liten hane till avel söker tik"

Sortering:
Cavapoo valpar
Hässleholm
2 dagar

Cavapoo valpar Visa liknande

20 000 kr
Blocket.se
Tax valpar SKK
Södertälje
9 dagar

Tax valpar SKK Visa liknande

23 500 kr
Blocket.se
Taxvalpar SKK
Södertälje
21 dagar

Taxvalpar SKK Visa liknande

23 500 kr
Blocket.se
amercan bully xl
Uppsala
2 månader

amercan bully xl Visa liknande

16 000 kr
Blocket.se
Visar sida 1 av 2

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Kumla

Hane till avel

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
Hej! Jag vill att min hane ska bli pappa därför lägger jag ut en annons här! Så nu söker vi en söt liten tik! Han är 75% papillon och 25% chihuahua Han är otroligt fin i kroppen, pälsen och har ett lugnt och härligt temprament. Han är social och kelig. Vill att tiken ska vara lugn och trevlig den med! För vidare information och bilder, skicka ett mejl för senare telefonkontakt. Kollar mejlen varje dag! Med Vänliga Hälsningar Amanda & Texas OBS!! BILDEN ÄR FRÅN NÄR HAN VAR VALP MER BILDER SKICKAS VID INTRESSE!
500 kr
Blocket.se
Hund  ·  Falun

Chihuahua Tik och Hane

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 19 dagar
Har en underbar liten långhårshane på 5månader som letar efter ett kärleksfullt hem. Han väger 1,8kg och är full av energi. Vill gärna vara med där det händer något. Han har ett fint saxbett och bägge kulorna på plats. Är efter patella fria föräldrar. En snart 1år gammal långårstik söker nytt och kärleksfullt hem. Hon är glad och pigg och vill gärna ligga i knäet och mysa. Hon väger ca 1,8kg och är efter patella fria föräldrar. Hon säljes endast som sällskap, ej till avel eller utställning. Bägge två är leveransklara och är över 8v allt enligt skk:s regler. Bägge två har givetvis stamtavla, är vaccinerade,chippade,avmaskade och försäkrade. För mer information och bilder mejla eller ring.
0 kr
Blocket.se
Natur och djur  ·  Gävleborgs län

Mini chihuhahua till avel Måste ses

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 18 dagar
Liten exemplarisk långhårig hane för avel finnes! Han väger 1,3 kg och är självklart renrasig reg.nr SE 56652/2010 Excellent på utställning! Vaccinerad o avmaskad Detta är en kille som ständigt får beröm för sitt underbara temperament,Han är inte rädd av sig utan följer med familjen på alla upptåg=) Pris: språng:1500kr (fri omparning om tiken går tom) 1000 kr per valp Maila gärna Med vänlig hälsning, Messi :)
1 500 kr
Blocket.se
Djur  ·  Stockholm

Liten Skk Reg Chihuahua hane till avel

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vacker korthårig chihuahua hane finns tillgänglig för avel. Registrerad i SKK. - Utställd med 1:a CK,HP,BH-R - Vikt 1.7 kg - Bett / Tänder: Saxbett 6+6 - Färg: Crémefärgad - Patella: ua 0/0 - Temperament: Rastypisk,social och glad. - Hans far är en import från Ryssland och hans mamma Svensk Champion Pris enligt överenskommelse. Går tiken tom ingår en ny parning. Jag nås enklast på mailen som jag kollar varje dag.
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Jönköping

Akut, önskar chihuahua hane till avel

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 16 dagar
ERFAREN chihuahua hane till avel önskas, på torsdag har det gått 10dagar på min tiks löpperiod,jag behöver en ERFAREN hane som blivit pappa förr ,tiken är 2,5 år, hon är chihuahua -powder puff tik och vill gärna para med en långhårig helst mörk liten hane för min tik är väldigt liten, vill gärna ha en valp efter henne, jag erbjuder 1500 kr + 1 parning om tiken går tom, skynda gärna att svara /tack helena 0736197814
1 500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj