Till salu inom

"chinchilla perser bortskänkes säljes"

Lund
Igår

Bortskänkes gratis

Blocket.se
Tumba
Idag

Bortskänkes

Blocket.se
Vallentuna
Idag

Soffa och soffbord bortskänkes

Blocket.se
Kungsholmen
Idag

Tvättmaskin bortskänkes

Blocket.se
Idag

Perser/sibirisk mix

1 000 kr
Blocket.se
Idag

Stolar Dux Sam bortskänkes

Blocket.se
Härnösand
Idag

Exotic Perser kattungar

5 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Katt  ·  Höör

Mainecoon/Chinchilla Perser kattungar

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Här är vi, 4 söta kattungar som om några veckor är redo att flytta hemifrån, vi är tre hanar och en hona, vår mamma är mainecoon/chinchilla perser och vår pappa mainecoon/perser. Vi är riktiga busfrön och älskar att komma och kela med matte och husse trots att vi fortfarande är så små. Vi är födda hemma i mattes sovrum och har bott där sen dess. Vi föddes den 16 maj och är därför leveransklara den 10 augusti då vi är 12 veckor. Men redan nu om ni är intresserade av någon av oss går det bra att tinga, och hälsa på oss samt att följa oss i vår uppväxt fram tills vi får flytta, matte skickar då bilder varje vecka på oss. Vi vill gärna komma till ett hem med lugn och ro, helst inga små barn, lite äldre barn går dock bra. För att boka oss kostar det 1000 kr som inte blir återbetalad om ni skulle ångra er (även om det nog är omöjligt med sådana små sötnosar som oss). Många hälsningar från tre små kaptener och lilla Chanel.
2 500 kr
Blocket.se
Katt  ·  Stockholms län

Chinchilla perser, hane

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 10 dagar
ENDAST FÖR DJURVÄNNER! Säljer min hankatt Zion, 5 årig chinchilla perser (svart/silver päls med gröns ögon), kastrerad och vaccinerad. Stamtavla finns. Zion är mycket gosig, sällskapssjuk, lekfull och aktiv. KRAV: Ett hem med MYCKET kärlek, omtanke, god omvårdnad, försäkring, sällskap och ytor för aktiviteter (helst hus). Om ni ej uppfyller ställda krav - SVARA EJ på denna annons! Zion är uppväxt med en äldre honkatt och är van inomhuskatt men vill säkert komma till ett hem där han kan vara ute också (balkong/trädgård). Zion umgås väl med andra katter, i synnerhet honor. Han fungerar väl ihop med barn. Vi är noggranna med att han ska få ett bra hem. Han betyder väldigt mycket för oss, så skriv gärna några rader om varför du vill ha Zion och vad för hem du kan erbjuda honom.
1 000 kr
Blocket.se
Katt  ·  Östergötlands län

Ljuvliga Chinchilla Perser

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Nu söker vi varaktiga och kärleksfulla hem till våra små underbara Chinchilla Perser kattungar. Väldigt mysiga och tillgivna små "lurvtussar". Uppväxta i hemmiljö med kvalitetsfoder. Vana vid barn och andra djur. Föräldrarna har supertrevligt temperament. Fantastiskt vackra katter, vita långhåriga med smaragdgröna ögon med svart liner. Våra charmtroll blir din vän för livet. Ni är varmt välkomna att komma och hälsa på kattungarna i hemmiljö. Vi bor i Linköping. Kattungarna säljes ej förrän de är 12 veckor. Priser från 3500 kr
3 500 kr
Blocket.se
Gnagare och kaniner  ·  Kävlinge

2 underbara chinchillor Bortskänkes

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Hej! Jag har 2 underbara chinchillor som jag tyvärr måste göra mig av med pga ändrade familjeförhållande därför skänker vi nu bort dem så dem kommer till nytt hem som har mer tid för dem Den första heter Chiquita som är en silvermarmorerad chinchilla hona på 6 år. Hon älskar o kela o busa både i och utanför buren. Annars är hon väldigt lugn o gör inte mycket ljud ifrån sig. Bortskänkes med en stor bur och alla hennes tillbehör. Mått på buren H:160cm B84cm D84cm Pris 0:- Den andra heter Lilla My och är en blackvelvet hona på 3år som är mycket busig o kelig som gillar att inspektera världen utanför buren. Bortskänkes med bur och alla hennes tillbehör Pris 0:- Ring för mer information MVH: Jenny
0 kr
Blocket.se
Katt  ·  Uppsala

Chinchilla och perser kattungar

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vår tjej har fått fyra kattungar. Tre helt vita och en stålblå vitmaskad. Kattungarna är nu 10 veckor och det är dags att flytta hemifrån inom kort. Mamma är 50% Chinchilla och 50% Perser. Pappa är en vanlig huskatt som ser precis ut som den grå kattungen. Hos oss finns en hund och ytterligare en vuxen katthona, så dom är definitivt hundvana. Ser gärna att det finns hund i deras nya hem. Bilden visar: Uppe till vänster tjejen, uppe till höger mamma katt med en av killarna, nere till vänster mamma med två killar och sedan bilden nere till höger den coolaste killen. Vid intresse maila och berätta om dig själv och varför du vill köpa en av våra underbara kattungar.
500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj