Quantcast
Till salu inom: ”

chinchilla perser uppfödare säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu är det bara vår pojke Elvis som söker nytt hem. Elvis söker ett ganska lugnt hem där han kan få mycket uppmärksamhet, lek och kel. En soffa där han kan få ligga om kvällarna och mysa och bara vara med. Elvis söker ett sällskapshem och bör kastreras så snart han är är gammal nog. Han vill bo som innekatt, men en inhängnad balkong eller terass går bra. Han föddes den 2 maj och är gammal nog att flytta. Han kommer vid flytt att vara grundvaccinerad mot kattpest och kattsnuva, id märkt med chip, avmaskad, dolda fel försäkrad och besiktad. Han är registrerad i SVERAK och har stamtavla. Elvis är uppvuxen med andra katter och är barnvan. Han är uppvuxen på kvalitetsfoder och skall fortsätta med det. Är Elvis katten för er? Kontakta då mig för vidare information. Besök gärna hemsidan www.bergudden.com MVH Maria S* Bergudden's SVERAK diplomerad uppfödare Tillstånd från länstyrelsen att föda upp katter
Vår söta kattunge letar efter ett nytt hem. Vi måste brådskande hitta ett härligt hem till vår söta lilla katt. Vi säljer nu vår 6 månaders bedårande perserkattunge pga att min dotter utvecklat allergi. Hon är van vid barn och mycket social. Kelvänlig, lugn och rumsren. Väldigt snäll och duktig. Vaccinerad två gånger,avmaskad, köpt hos seriös uppfödare. Hon har bara varit innekatt hos oss. Hon är en chinchilla perser med någon procent skogskatt, vi har ingen stamtavla. Alla hennes saker följer med: Kattlåda/sand , matskål, lekträd, reseväska, leksaker,borstar osv (värde ca 2000:-)
Vi har nu ett par små söta kattungar som söker nytt hem och är leveransklara. Dom är nu 4,5 resp 5 månader gamla och veterinärbesiktade u.a., chippade och dubbelvaccinerade. Det är silverperser kattungar där pälsen är vit och har svart tippning längst ut på strået. Dom har stora gröna ögon med svart lining runt ögon och mun som gör ansiktet vackert och uttrycksfullt. De säljs endast till seriösa, varaktiga och kärleksfulla hem som innekatter och i första hand som sällskapskatter. Absolut inget krav på utställning även om pappan är internationell champion. Kattungarna är mycket hanterade, sociala och vana vid ljud, rörelse och andra katter. Uppväxta som familjemedlemmar. Man bör tycka om pälsvård eftersom dom har lång päls som fodrar att man kammar, borstar dom ett par ggr i veckan. Dom kräver också badning för att pälsen ska vara lättskött. Dom är PKD-fria och det står inskrivet i deras stamtavlor. Är du seriöst intresserad så hör av dig. Om du mailar vill jag ha information om dig och din familj och ditt syfte med köpet av en av mina kattungar. Vid leverans har/är dom: *Sverakregistrerade med stamtavla *Minst 12 veckor gamla *Vaccinerade 2 ggr *Chippmärkta *Avmaskad *Veterinärbesiktad *PDK-fri *Dolda felförsäkrad i tre år Mer info och fler bilder på kattungarna finns på hemsidan som alltid är uppdaterad. Priser från 6000: - Hemmet är viktigare än priset eftersom kattungarna har blivit lite äldre så kan jag diskutera priset på dessa kattungarna. Vänliga hälsningar Ingrid Sylvander S*Qimmipeks Chinchilla & Shaded silver perseruppfödning. Sverakdiplomerad uppfödare. Hemsida: www.qimmipek.se Välkommen att höra av dig. Vi följer Sveraks regler att inte sälja katter yngre än 12 veckor! Telefon 0481-51515 mellan kl 17.00-21.00 vardagar och hela dagen om helgerna.
Vi har nu två underbart söta kattungar kvar i denna kullen som söker nytt hem. En hona och en hane. Dom är nu 12 veckor och leveransklara. Det är silverperser kattungar där pälsen är vit och har svart tippning längst ut på strået. Dom har stora gröna ögon med svart lining runt ögon och mun som gör ansiktet vackert och uttrycksfullt. De säljs endast till seriösa, varaktiga och kärleksfulla hem som innekatter. Säljes av Sverakdiplomerad uppfödare med tillstånd enl § 16 att föda upp katter i hemmet. Vi har en liten uppfödning i hemmiljö med 2-3 kullar /år. Eftersom det är semestertider så får dom gärna vara kvar någon eller några extra veckor och hämtas hem efter en eventuell semester. Självklart utan extra kostnad.. Registrerade med stamtavla i Sverak. Dom är även försäkrade mot dolda fel i tre år. När dom flyttar är dom *vaccinerade 2 ggr *chippade *Besiktade *Avmaskade *har naturligtvis stamtavla En katt som inte har stamtavla är en huskatt oavsett vilka raskatter som är mamma och pappa till den. Kattungarna är mycket hanterade, sociala och vana vid andra katter. Dom är PKD-fria. Fodrar att man är intresserad av pälsvård. Är du seriöst intresserad så hör av dig. Om du mailar vill jag ha information om dig och din familj och ditt syfte med köpet av en av mina kattungar. Mer info och fler bilder på kattungarna finns på hemsidan som alltid är uppdaterad. Pappan är Grand Internationell Champion, bild 3. Morfar är Supreme Champion och mormor Internationell Champion. Alla dessa finns att se i hemmet. Priser från 6500:- Vänliga hälsningar Ingrid S*Qimmipek´s Chinchilla & Shaded silver perseruppfödning Hemsida: www.qimmipek.se Välkommen att höra av dig. Vi följer Sveraks regler att inte sälja katter yngre än 12 veckor! Telefon 0481-51515 mellan kl 17.00-21.00 vardagar och hela dagen på helgen.
Vi har ett gäng gulliga kattungar som nu snart söker egna hem och familjer att spendera resten av sitt liv hos. De är alla otroligt snälla och sociala med underbart psyke. Det är 2 tjejer och 3 pojkar i rasen perser i färgerna shaded silver och silver tabby. De är renrasiga från friska registrerade föräldrar med stamtavlor och kommer själv också bli registrerade. De är födda 5.augusti 2012 och är leveransklara från 1. november, alltså vid 12-14 veckors ålder. Vid leverans har/är /får de också: *Registrerade med stamtavlor *Grundvaccinerade x 2 *Avmaskade x 2 *ID/Chipmärkta *Besiktade *Socialiserade och hanterade *Vana vid att gå i lådan De får också med kattunge paket/startkit med en del mat, godis, leker, bonuskort, rabatter, skål och en filt som lukter av mamma och syskon. De kommer från seriöst katteri, har Fiv/Felv fri-testade föräldrar som också är från PKD fria linjer (DNA testade). Pris -från- 5000SEK till 7000SEK beroende på kattunge. Prutare behöver ej göre sig besvär. För mer info och bilder maila eller ring. Köp ALDRIG oregistrerade"ras"kattungar! En katt utan stamtavla är "bara" en huskatt. Tänk på att man bara får försäkra en katt utan stamtavla för max 1500kr så köp aldrig en oregistrerat katt för mer än detta. Tänk på vilken anledning det är för att de inte är registrerade, det kan finnas många orsaker, t.ex "olaglig" avel på sjuka föräldrar, eller på föräldrar som inte får brukas i avel pga fel, eller pga tidigare oseriös avel så att uppfödare inte längre får föda upp. Tänk på att oregistrerade katter inte är testade för allvarliga ärftliga sjukdomar som seriösa uppfödare testar för,och uppfödare väljer som regel bort katter som inte får brukas i avel för väldigt goda skäl - börjar folk avla på just dessa katter kan det tyvärr bli du och din katt som får lida för denna oseriösa aveln. En raskatt skall ALLTID vara registrerad med stamtavla, blivit vaccinerad, ID-märkt och besiktigat. Stöd inte OSERIÖS avel!