Till salu inom

"chinchilla golden perser kattungar säljes"

Färgelanda
Igår

Liten mysig kattunge

500 kr
Blocket.se
Norrtälje
Idag

Maine Coon med stamtavla

14 000 kr
Blocket.se
Säffle
Idag

Kattungar

1 000 kr
Blocket.se
Gävle
Idag

Sex st. vita matsalsstolar

2 400 kr
Blocket.se
Sala
Idag

Underbara blandras kattungar

3 000 kr
Blocket.se
Sundbyberg
Idag

Kattungar

5 000 kr
Blocket.se
Lund
Idag

Prickiga Bengalkattungar

15 000 kr
Blocket.se
Gnosjö
Idag

3 Kattungar

500 kr
Blocket.se
Eskilstuna
Idag

Charmig huskatt (Ragdoll+Pe...

2 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Katt  ·  Härryda

Chinchilla golden exotic perser kattunge

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 21 dagar
Sista bebben i kullen ska nu leta upp ett nytt hem. Morpheus är en robust kille med sinne för lek. Han busar från morgon till kväll, ensam eller med sina två syskon. Han är van vid barn och hantering. Han är lätt att bada och torka. Morpheus letar ett hem som sällskapskatt, gärna där man får gå ut under ordnade förhållanden som till exempel inhängnad balkon/terass. Han vill inte vara utekatt. Han vill fortsätta äta kvalitetsfoder från zoobutik. När han flyttar hemifrån kommer han att vara vaccinerad 2 gånger mot kattpest och kattsnuva, avmaskad, chipmärkt och besiktad av veterinär. Han har stamtavla i SVERAK. Han är färdig att lämna oss omkring den 24 maj och då är han 13 veckor gammal. Morpheus kan flytta till ett hem som ensamkatt eller till någon som kanske redan har en kompis på plats eller du som kanske tänkt att köpa en nu och en om ett tag. Morpheus har med sig ett startpaket med bland annat borste, klotång, matprover, leksak mm. Givetvis ingår livslång support från oss. Vill ni veta mer om Morpheus så kontakta oss så kan vi boka en tid för påseende. Vill ni se bilder på syskon och föräldrar så finns det på hemsidan. Vi har fött upp perser & exoter i 11 år, är godkända av länstyrelsen och är SVERAK diplomerade. Vi ser fram emot att hitta nytt hem till vår guldkille :) MVH Maria S* Bergudden's www.bergudden.com Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
6 000 kr
Blocket.se
Katt  ·  Hisingen

Världens sötaste kattungar

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Den 18/4-13 föddes Sessans första kull. Det föddes 3 st ungar. Vi tror det är en flicka och två pojkar. Pojke bild 1: Föddes också mörk/svart men med vit mage och vitt på tassarna. Flickan bild 2: Var väldigt mörk nästa svart när den föddes, nu tycker vi färgen börjar gå mot golden/svart Pojke bild 3: Föddes mörk som sina syskon men är väl den som ändrat färg mest lite grå? Denna killen är mycket mindre än sista syskon. OBS: Bilden lägst ner är en bild på kattmamman och kattpappan! Sessan (mamman): En tigrefärgad hona som är blandras mellan chinchilla perser och maincorne Tusse: (pappan) Raggdoll Kattungarna är leveransklara v 28 då de är 12 Veckor! Kattungarna kommer att vara avmaskade, veterinärs besiktigade, vaccinerade vid leverans. Man kan tinga en kattunge för 500:- som dras av på priset vid hämtning, men som inte återfås om man ångrar sig. För mer info ring eller maila. Mejla helst då jag jobbar på ett boende och inte alltid kan svara. Just nu är kattungarna endast strax över 5 veckor men det är bara för att man ska få följa sin kattunge fram tills den dagen då kattungen är 12 veckor. Att dessa katter får ett bra hem är jätte viktigt för oss! Ett mail är alltid en bra första kontakt, skriv vad du har att erbjuda en kattunge :) Mer bilder går att ordna =) / Nina
3 900 kr
Blocket.se

Chinchilla/Ragdoll Kattungar

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 13 dagar
I ett litet pojkrum, längst in i en mörk garderob födde vår hona sina ungar. Det blev fem små liv. Fyra honor och en hane. Kattungarnas moder är av rasen Ragdoll. Fader är Chinchilla perser. Båda finns i hemmet. Mamman har testats för hjärtsjukdomen HCM och njurar. (ultraljud). Pappan är testad för kattviruset FIV och FelV. Båda är fullt friska. Kattungarna är leveransklara i början på september. De är då grundvaccinerade, chipmärkta, veterinärbesiktigade och avmaskade. De är uppfödda på kvalitetsfoder, kött och kokt fisk. De gör sina behov i kattlådan. Är redan mycket sociala, hanterade av barn och vuxna. Bor med andra katter och hundar. Det finns en hane och en hona i färgen shaded silver. De andra honorna är golden färgade med mörkt grå päls som kommer att blekna med åren. Alla har blå ögon som de kommer att behålla även i vuxen ålder. Sista bilden är på deras pappa som bor med familjen. Vid bokning av kattunge erläggs en avgift på 1000 kr. Resterande betalas då kattungen hämtas. Kattungarna får gärna hamna i hem där de får gå ut. Vänligen respektera att endast seriösa köpare önskas.
4 000 kr
Blocket.se

Shaded silver perser

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 17 dagar
Ogopogos uppfödning har nu ett par underbara kattungar till salu, en hona (de två bilderna tv) och en hane (de två th). Båda är shaded silver perser (den något mörkare varianten av chinchilla) och säljs främst till sällskap. Kattungarna är födda den 16 juni och leveransklara tidigast i mitten av vecka 37. De är uppväxta i hemmiljö, vana vid barn, hundar, åka bil och annat som hör vardagen till. Vid leveransen är de: • Registrerade i SVERAK • Vaccinerade två gånger • Chipmärkta • Avmaskade • Veterinärbesiktigade • Dolda-fel försäkrade • PKD-fria Med kattungen följer också en påse mat, skål, kam, borste, klotång samt diverse leksaker. Ni får också med anvisningar och råd om hur man bäst ska sköta sin nya familjemedlem så att kattungen ska få en så bra start som det bara går i sitt nya hem. Är du intresserad av någon av dessa charmtroll så hör av dig först och främst per telefon. Jag svarar också på mail (seriösa!) men går inte igenom maillådan varje dag så då kan det ta några dagar innan du får svar. Varmt välkommen med din förfrågan! //Tina Wantling S*Ogopogos, uppfödning av chinchilla- och golden perser sedan 1997 www.ogopogos.se SVERAK diplomerad.
7 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj